'Jake paul klappen geven!' Kleinzoon bokslegende klaar met YouTube-ster Nieuws
Nieuws

'Jake paul klappen geven!' Kleinzoon bokslegende klaar met YouTube-ster

'Jake paul klappen geven!' Kleinzoon bokslegende klaar met YouTube-ster

Jake Paul kan een flink pak slaag verwachten en wel van Nico Ali Walsh de kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali. Deze wil de voormalige YouTube ster een pak slaag geven nadat hij deze eerst afsloeg.

Het ziet er naar uit dat Jake de vriend van topschaatster Jutta Leerdam zich kan opmaken voor een pak rammel van Nico Ali Walsh die een kleinzoon is van bokslegende Muhammad Ali ook bekend onder de naam Cassius Clay.

Nadat Ail Walsh zijn bokswedstrijd won eerder vandaag tegen Sona Akale in hun rematch in Las Vegas daagde hij Jake Paul uit waar hij eerdere tegen weigerde te vechten en miljoenen afsloeg.

Walsh laat Jake Paul weten wie de baas Is!

"Ik kon eerder al tegen Jake Paul vechten, maar stond vandaag tegenover een echte bokser (Sona Akale, red.). Maar Jake P{aul kan een pak slaag krijgen", aldus Nico Ali Walsh die het spuugzat is dat Paul constant zijn naam noemt.

Paul staat bekend om zijn uitdagingen naar 'echte' boksers en wordt gezien als een loser door de diehard boksfans. Anderen vinden dat Paul respect verdiend door zijn snelle groei en winsten in de sport. Of Paul en Ali Walsh op korte termijn tegen elkaar zullen boksen zal de tijd uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws