πŸŽ₯ Jake Paul koopt Gorilla van vriend Rico Verhoeven: 'Imposant' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Jake Paul koopt Gorilla van vriend Rico Verhoeven: 'Imposant'

πŸŽ₯ Jake Paul koopt Gorilla van vriend Rico Verhoeven: 'Imposant'

Jake Paul heeft een Gorilla gekocht en niet zomaar een, de fel blauwe koning der apen is van de hand van kunstenaar Joseph Klibansky een goede vriend van Glory kampioen Rico Verhoeven.

Je houdt van de kunst die Joseph Klibansky maakt of niet maar het zijn vaak imposante en intrigerende juweeltjes en nu lijkt Bokser en YouTube ster Jake Paul er een te hebben gekocht.

Het kunstwerk moest even goed op zijn plaats worden gezet met de hulp van Jake, wat vrienden en Klibansky zelf in de tuin van Jake's landgoed in Puerto Rico. Goedkoop is zo'n beeld niet, geschatte waarde rond de 150.000 dollar? Nu ligt Jake daar niet echt wakker van want deze bezit miljoenen.

Niks aan de hand

Jake's vriendin de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam legde het tafereel vast en plaatste de video in haar insta story. "Gewoon een normale ochtend", schreef Jutta bij de video.

Op 20 juli zal Jake de strijd aan gaan met bokslegende Mike Tyson in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Gisteren werd bekend dat het een officieel gevecht zal worden. Of Jake de gorilla heeft gekocht als inspiratie voor het gevecht is niet bekend. Imponerend is het wel.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws