Jake Paul krijgt nachtmerrie-tegenstander aangeboden Nieuws
Nieuws

Jake Paul krijgt nachtmerrie-tegenstander aangeboden

Jake Paul krijgt nachtmerrie-tegenstander aangeboden

Zhilei Zhang de Chinese zwaargewicht bokser heeft op Jake Paul. Zhang een imposant figuur van bijna 130 kilo heeft indruk gemaakt met overwinningen op topvechters als Deontay Wilder, Joe Joyce en Filip Hrgovic. En wil een gevecht aangaan met Jake.

Paul die een aanzienlijk gewicht verschil heeft met Zhang, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met overwinningen op onder andere Nate Diaz en Anderson Silva. Ondanks het succes heeft Paul ook een nederlaag geleden tegen Tommy Fury.

Een gevecht tussen de twee zou een enorme mismatch lijken, met veel fans die zich zorgen maken over de veiligheid van Paul. Zhang staat bekend om zijn enorme kracht en knock-out vermogen. Terwijl Paul hoewel gegroeid in het boksen nog steeds relatief groen is in de bokswereld.

Jake Paul krijgt nachtmerrie-tegenstander aangeboden
Jake Paul's nachtmerrie tegenstander Zhilei Zhang.

Voordat een eventueel gevecht met Zhang op tafel kan komen, moet Paul eerst zijn aankomende partij tegen Mike Tyson afwerken. Deze wedstrijd die oorspronkelijk voor deze maand gepland stond is uitgesteld vanwege een medisch noodgeval bij Tyson. Nu staat de confrontatie gepland voor 15 november.

Zhang komt net van een overwinning op Deontay Wilder en lijkt klaar voor nieuwe uitdagingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws