Nieuws

Jake Paul slaat terug naar Conor McGregor: 'Alex Pereira aanpakken'

De vete tussen Jake Paul en Conor McGregor lijkt alleen maar erger te worden. Kort na Pauls overtuigende knock-out over Mike Perry deelde de Ierse MMA-legende een vernietigende tirade op social media.

McGregor beschuldigde Paul ervan veel zwaarder te zijn dan zijn tegenstanders en prestatieverhogende middelen te gebruiken. Daarnaast noemde hij Paul een "piszak" en bekritiseerde hij de bokscommissie voor het gebrek aan strenge controles. McGregor eindigde zijn tirade door te stellen dat Paul bang is voor echte vechters en daarom de 60-jarige Mike Tyson uitdaagt.

Paul Reageert Op McGregor's Beschuldigingen en Ondersteunt Perry

Paul kreeg een deel van McGregor's bericht te horen en reageerde woedend op de beschuldigingen. Hij uitte ook zijn ongenoegen over McGregor's besluit om Mike Perry te ontslaan bij BKFC. Paul had eerder voorspeld dat dit zou gebeuren.

McGregor werd in april mede-eigenaar van BKFC en Perry is een van de belangrijkste vechters van de organisatie. Het ontslag van Perry door McGregor zet vraagtekens bij de toekomst van de vechter en de relatie tussen de twee mannen.

De Vete Tussen Paul en McGregor Lijkt Alleen Maar Te Escaleren

De woordenwisseling tussen Paul en McGregor toont aan dat de rivaliteit tussen de twee vechtsportsterren nog lang niet voorbij is. Met beide mannen die een grote mond hebben en niet bang zijn om elkaar uit te dagen, lijkt het erop dat de fans nog veel kunnen verwachten van deze vete.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws