Jake Paul te beperkt voor de bokstop: Remy Bonjasky uit kritiek Nieuws
Nieuws

Jake Paul te beperkt voor de bokstop: Remy Bonjasky uit kritiek

Jake Paul te beperkt voor de bokstop: Remy Bonjasky uit kritiek

Jake Paul, bekend als de vriend van Jutta Leerdam, stapt dit weekend de ring in tegen André August. Ondanks zijn ambitie om een topbokser te worden, lijkt de belangstelling voor zijn gevecht beperkt.

Jake Paul, die zichzelf heeft gepositioneerd als een opkomende ster in de bokswereld, staat dit weekend tegenover André August. De ticketverkoop en de algemene interesse in het gevecht lijken echter niet aan de verwachtingen te voldoen.

Paul, die tot nu toe voornamelijk tegen randfiguren uit de vechtsport heeft gevochten, waaronder veteranen uit andere vechtsportdisciplines, streeft ernaar om erkend te worden als een topbokser.

De tegenstander van Paul, André August, is relatief onbekend in de vechtsportwereld. Met minder dan 18.000 volgers op Instagram, roept dit de vraag op of Paul zijn focus verlegt van showbusiness naar meer serieuze sportieve prestaties.

Jake Paul vs. Andre August

Remy Bonjasky, de voormalige kickbokskampioen, heeft zijn twijfels over de bokscarrière van Paul. In een interview met het AD uitte Bonjasky zijn mening: "Hij probeert echt te boksen, wat positief is. Het gaat niet alleen om influencer zijn en likes verzamelen. Maar om wereldkampioen te worden, daarvoor is Paul te beperkt."

Het evenement in Orlando is niet uitverkocht, met meer dan 4.000 beschikbare tickets. De openbare weging op donderdagavond trok slechts een klein aantal fans. Hoewel eerdere gevechten van Paul tegen bekende (gepensioneerde) UFC-vechters volle zalen trokken, lijkt het erop dat hij nu zelf de aandacht moet trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws