Jake Paul vs. Andre August - Live kijken, starttijd en streaming info Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs. Andre August - Live kijken, starttijd en streaming info

Jake Paul vs. Andre August - Live kijken, starttijd en streaming info

Jake Paul, bekend als de vriend van topschaatser Jutta Leerdam, stapt in de ring voor een belangrijk gevecht in zijn bokscarrière. Op zaterdag 16 december neemt hij het in Orlando op tegen Andre August. Dit evenement vindt plaats in het Caribe Royale Resort. Hier lees je hoe je het gevecht tussen Jake Paul en Andre August live kunt volgen.

Live uitzending: Waar en wanneer?

Het gevecht tussen Jake Paul en Andre August is gepland in de nacht van vrijdag 15 december op zaterdag 16 december 2023. Naar verwachting zal het gevecht rond 05.00 uur Nederlandse tijd beginnen. De volledige vechtavond start al omstreeks 02.00 uur Nederlandse tijd.

Exclusieve live uitzending bij DAZN

Voor de liefhebbers van boksen: het gevecht van Jake Paul is op 16 december exclusief en live te bekijken via DAZN, wel tegen betaling.

Volledige fightcard van de avond

Naast het gevecht van Paul en August staan er meerdere boeiende gevechten op het programma:

Gevecht Gewichtsklasse Bijzonderheden
Jake Paul vs. Andre August Cruisergewicht -
Shadasia Green vs. Franchon Crews Dezurn Middengewicht Voor de WBC-titel
Yoenis Tellez vs. Livan Navarro Licht-middengewicht -
Elijah Flores vs. Javier Mayoral Weltergewicht -
Lorenzo Medina vs. Joshua Temple Zwaargewicht -
Xavier Bocanegra vs. TBA Vedergewicht -
Alexander Gueche vs. TBA Bantamgewicht -

Wie is Andre August?

Andre August, de 35-jarige tegenstander van Paul, heeft een indrukwekkend record met 10 overwinningen uit 12 gevechten, waarvan 5 door knock-out. Jake Paul, met ambities voor de wereldkampioenstitel, heeft 7 van zijn 8 gevechten gewonnen, waarbij hij 4 keer zijn tegenstander knock-out sloeg. Deze wedstrijd staat officieel te boek als een oefenwedstrijd.

Jake Paul en Jutta Leerdam: Een opvallend paar

Het verhaal van hoe YouTube-vlogger Jake Paul en schaatsster Jutta Leerdam een koppel werden, begon begin 2023. Hun relatie kwam in de schijnwerpers na een ontmoeting in maart, gevolgd door diverse publieke vertoningen van affectie.

Wie heeft Jake Paul allemaal verslagen?

Jake Paul, een bekende YouTuber en bokser, heeft sinds zijn debuut in het professionele boksen verschillende gevechten gewonnen. Hier is een tabel met aantal van zijn overwinningen:

Gevecht Nr. Datum Tegenstander Uitslag Manier van Winnen Ronde
1 Jan 30, 2020 AnEsonGib Overwinning Technische Knockout 1
2 Nov 28, 2020 Nate Robinson Overwinning Knockout 2
3 Apr 17, 2021 Ben Askren Overwinning Technische Knockout 1
4 Aug 29, 2021 Tyron Woodley Overwinning Beslissing 8
5 Dec 18, 2021 Tyron Woodley Overwinning Knockout 6

Waar kan je via illegale stream Gratis naar Jake Paul vs Andre August kijken?

Het streamen van sportevenementen zoals een bokswedstrijd tussen Jake Paul en Andre August via VPN kan afhangen van verschillende factoren, waaronder de uitzendrechten en de beschikbaarheid in verschillende regio's. Hier zijn enkele algemene stappen en tips over hoe je dit zou kunnen doen:

  1. Controleer de Officiële Uitzenders: Zoek eerst uit welke zenders of streamingdiensten de rechten hebben om het gevecht uit te zenden. Dit kan variëren per land. Populaire sportstreamingdiensten zijn bijvoorbeeld DAZN, ESPN, en Showtime.
  2. Kies een VPN-Dienst: Als de uitzending niet beschikbaar is in jouw land, kun je een VPN-dienst gebruiken om je locatie te wijzigen. Kies een betrouwbare VPN-provider en zorg ervoor dat deze servers heeft in het land waar de uitzending beschikbaar is.
  3. Verbind met een Server: Nadat je een VPN hebt geïnstalleerd, verbind je met een server in het land waar de uitzending beschikbaar is.
  4. Toegang tot de Streamingdienst: Ga naar de website of app van de streamingdienst die het gevecht uitzendt. Je moet mogelijk een abonnement afsluiten of betalen voor het specifieke evenement.
  5. Test je Setup: Test je VPN-verbinding en de streamingdienst voorafgaand aan het evenement om zeker te zijn dat alles goed werkt.
  6. Houd Rekening met de Wetgeving: Wees je bewust van de wetgeving en de gebruiksvoorwaarden met betrekking tot VPN-gebruik en het streamen van content in jouw land. Het gebruik van een VPN om geo-beperkingen te omzeilen kan in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden van sommige diensten.
  7. Internetverbinding: Zorg voor een stabiele en snelle internetverbinding om onderbrekingen tijdens het kijken te voorkomen.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws