Jake Paul vs. Ryan Bourland kijken: Livestream kijkinfo, datum, tijd en vechtkaart Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs. Ryan Bourland kijken: Livestream kijkinfo, datum, tijd en vechtkaart

Jake Paul vs. Ryan Bourland kijken: Livestream kijkinfo, datum, tijd en vechtkaart

Het gevecht tussen Jake Paul en Ryan Bourland is een van de meest prominente bokswedstrijden komende maand. Deze confrontatie staat gepland voor zaterdag 2 maart 2024.

De details van het gevecht: Datum, tijd en locatie

De vechtkaart, met als hoofdevenement Paul tegen Bourland, zal naar verwachting om 01:00 Nederlandse tijd beginnen. De locatie voor dit spannende gevecht is het Coliseo Miguel Agrelot in San Juan, Puerto Rico.

Waar te zien: Live streaming informatie

Voor boksliefhebbers die het gevecht tussen Jake Paul en Ryan Bourland willen volgen, wordt het evenement live gestreamd via DAZN. Dit platform biedt toegang tot de wedstrijd in meer dan 200 landen.

Om het gevecht te bekijken, is een abonnement op DAZN nodig, dat verkrijgbaar is via hun website of mobiele app.

De Records van Jake Paul en Ryan Bourland

Jake Paul gaat dit gevecht in met een professioneel boksrecord van 8-1, waarbij hij zijn carrière in 2020 begon en zijn eerste zes gevechten won. Zijn enige verlies was tegen Tommy Fury in februari 2023.

Ryan Bourland, met een record van 17-2, begon zijn bokscarrière in 2013 en won zijn eerste zeven gevechten op rij. Na een korte pauze keerde Bourland terug naar de ring met een overwinning in september 2022.

De Undercard en Titelgevechten

Naast het hoofdgevecht tussen Jake Paul en Ryan Bourland, bevat de vechtkaart ook andere spannende wedstrijden. Amanda Serrano neemt het op tegen Nina Meinke voor de IBF, WBA, WBO vrouwelijke vedergewicht titels.

Verder zijn er gevechten in de categorieën cruisergewicht, licht vlieggewicht en super vlieggewicht vrouwen, evenals een vedergewicht gevecht met Javon Walton.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws