Jake Paul waarschuwt MMA-ster Ngannou voor enge man met moves Nieuws
Nieuws

Jake Paul waarschuwt MMA-ster Ngannou voor enge man met moves

Jake Paul waarschuwt MMA-ster Ngannou voor enge man met moves

Jake Paul heeft zich uitgesproken over de aankomende MMA-wedstrijd van Francis Ngannou tegen Renan Ferreira. Het lijkt erop dat hij zich behoorlijk zorgen maakt. Na het zien van een video waarin Ferreira een indrukwekkende "gainer" (achterwaartse salto terwijl je naar voren beweegt) uitvoert, zei Paul dat hij "meer bang is geworden voor Francis zijn welzijn".

De bokser gaf toe verrast te zijn door de atletische vaardigheden van Ferreira, vooral omdat deze zwaargewicht zulke acrobatische moves liet zien.

Jake Paul onder de indruk van Ferreira’s atletiek

In de video, gepost door PFL MMA, reageerde Paul vol verbazing op Ferreira’s atletische vaardigheden. "Geen manier dat hij dit kan doen, toch? Dat is een enge man," riep hij uit, toen hij Ferreira’s bewegingen zag. Wat Paul vooral choqueerde, was het feit dat Ferreira deze moves kan uitvoeren terwijl hij een zwaargewicht is. "Een zwaargewicht die een gainer doet? Hij is echt anders gebouwd."

Paul, die normaal gesproken zelfverzekerd is in zijn uitlatingen, gaf toe dat Ferreira's onverwachte atletiek wel eens een groot probleem zou kunnen vormen voor Ngannou. "Eerlijk gezegd, na dit te zien, ben ik een beetje meer bang voor Francis. Ik had niet verwacht dat hij zo atletisch zou zijn," zei hij rechtuit.

Ngannou maakt zich op voor een pittige comeback

Voor Ngannou, die terugkeert naar de MMA-kooi na een moeilijke periode, komt deze wedstrijd op een cruciaal moment. Eerder dit jaar verloor hij zijn bokswedstrijd tegen Anthony Joshua op brute wijze, waar hij in de tweede ronde knock-out werd geslagen. Alsof dat nog niet genoeg was, verloor Ngannou ook zijn 15 maanden oude zoon, Kobe. In een emotionele post op X (voorheen Twitter) liet hij weten: "Mijn kleine jongen, mijn maatje, mijn partner Kobe was vol leven en vreugde. Nu ligt hij zonder leven. Ik schreeuwde zijn naam steeds weer, maar hij antwoordde niet."

Na deze zware tijd wil Ngannou zijn terugkeer naar de Mixed Martial Arts groots maken. Hij zal op 19 oktober zijn debuut maken in de Professional Fighters League (PFL) tegen Renan Ferreira, de regerende PFL-zwaargewichtkampioen. Dit wordt Ngannou’s eerste MMA-gevecht sinds zijn vertrek bij de UFC, waar hij zes gevechten op rij won en zijn titel verdedigde tegen Ciryl Gane.

Een uitdaging van formaat

Renan Ferreira, bijgenaamd ‘Problema’, is niet zomaar een tegenstander. Met een lengte van bijna 2 meter en een indrukwekkende reeks knock-outs in de eerste ronde, komt hij binnen met een hoop momentum. Ngannou zelf heeft al aangegeven dat hij Ferreira’s stijl vergelijkt met die van Ciryl Gane en dat hij een moeilijke wedstrijd verwacht.

Ondanks de indrukwekkende reputatie van Ngannou, zal hij zijn handen vol hebben aan de Braziliaan. Met de atletische verrassingen van Ferreira, waar zelfs Jake Paul zich zorgen over maakt, lijkt dit een gevecht dat alle ingrediënten heeft om spannend te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws