Jake Paul's Miljoenen: Zo veel Verdienen boksers op zijn events Nieuws
Nieuws

Jake Paul's Miljoenen: Zo veel Verdienen boksers op zijn events

Jake Paul's Miljoenen: Zo veel Verdienen boksers op zijn events

Jake Paul heeft onlangs onthuld hoeveel hij betaalt aan boksers die op zijn undercards vechten, en de bedragen zijn verrassend hoog. In een recente video liet Paul zien dat sommige vechters zes cijfers verdienen, wat aanzienlijk hoger is dan wat de meeste UFC-vechters ontvangen.

Paul benadrukte dat deze bedragen veel hoger liggen dan de standaard vergoedingen in de UFC, waar de minimum vechtersvergoeding $12.500 per gevecht bedraagt. Jake betaald bedragen uit tussen de 40.000 en 1.5 miljoen euro, afhankelijk van de bekendheid van de vechters.

Voorbeelden van Vergoedingen

  • Shadasia Green vs. Franchon Crews-Dezurn: Deze vechters strijden om de WBC super middengewicht titel en ontvangen aanzienlijke vergoedingen voor hun deelname, geschatte verdiensten 1 miljoen. 
  • Yoenis Tellez vs. Livan Navarro: Tellez, die zijn laatste gevecht met een TKO won, en Navarro, die vier opeenvolgende overwinningen heeft behaald, kregen ook aanzienlijke betalingen, geschatte verdiensten 850.000.
  • Lorenzo Medina vs. Joshua Temple: Ook deze zwaargewichten ontvingen royale vergoedingen voor hun deelname aan de undercard, geschatte verdiensten 650.000

Paul benadrukte dat hij deze hoge vergoedingen aanbiedt om vechters eerlijk te compenseren en hen te motiveren. Hij heeft zijn platform gebruikt om bewustzijn te creëren over de lage lonen in de UFC en pleit voor betere vergoedingen voor alle vechters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws