Jake Paul’s nieuwste video toont zijn bokstalent: 'Let’s go babe' Nieuws
Nieuws

Jake Paul’s nieuwste video toont zijn bokstalent: 'Let’s go babe'

Jake Paul’s nieuwste video toont zijn bokstalent: 'Let’s go babe'

Jake Paul heeft vandaag een nieuwe video online gezet waarin hij flink aan het sparren is met een zwaargewicht. En eerlijk, zelfs als je geen fan van hem bent, moet je toegeven dat hij goed bezig is.

Je ziet duidelijk dat hij dit serieus aanpakt. De voormalige YouTube-ster, die nu volledig op boksen focust, telt de dagen af naar zijn gevecht met niemand minder dan Mike Tyson op 15 november. Als we deze beelden moeten geloven, maakt hij zich klaar voor de strijd van zijn leven.

Jutta Leerdam is helemaal in de boksstemming

In de reacties onder Jake's video is het niet alleen zijn bokstechniek die opvalt. Zijn vriendin, de Nederlandse schaatskampioen Jutta Leerdam, is minstens zo enthousiast. Ze liet onder de video een hartverwarmende reactie achter: "Let's go babe!" Het is duidelijk dat Jutta net zo veel zin heeft in het gevecht als Jake zelf. En zeg nou zelf, wie wil nou geen partner die zo achter je staat als je op het punt staat om tegen een boksicoon als Mike Tyson te vechten?

Fans gaan los op Jake's techniek

Jake Paul mag dan bekend zijn geworden door zijn YouTube-streken, maar zijn fans zijn inmiddels overtuigd van zijn boksvaardigheden. In de video zie je hem snelle combinaties uitdelen en vooral op het lichaam van zijn tegenstander richten. Zijn volgers zijn onder de indruk. Eén fan schreef bijvoorbeeld: "That jab to the body sets up a heavy right hand all day. Great punch selection. Insane pace for a heavyweight."

Het is duidelijk dat Jake keihard traint en dat zijn aanhangers er klaar voor zijn om hem de ring in te zien gaan tegen Tyson. Of hij het echt kan opnemen tegen de legendarische bokser? Daar komen we op 15 november achter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws