Jamal Ben Saddik haalt fel uit naar Glory: 'Het is nu of nooit' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik haalt fel uit naar Glory: 'Het is nu of nooit'

Jamal Ben Saddik haalt fel uit naar Glory: 'Het is nu of nooit'

Jamal Ben Saddik een van de meest gevreesde zwaargewicht kickboksers in de wereld heeft duidelijk laten weten dat hij het zat is om genegeerd te worden. De Marokkaanse vechter bekend om zijn krachtige stoten en onverschrokken houding heeft via Instagram zijn ongenoegen geuit over het uitblijven van gevechten met andere topvechters. Ben Saddik is van mening dat zijn collega-kickboksers en Glory hem ontwijken en dat het nu tijd is om de handschoenen weer op te pakken.

Het bericht van Ben Saddik komt op een kritiek moment voor de Glory-organisatie. Die onlangs een grote klap kreeg nadat bekend werd dat Antonio Plazibat moest afzeggen voor zijn geplande gevecht tegen Levi Rigters tijdens Glory 95 in Kroatië. Plazibat een grote publiekstrekker moest zich terugtrekken vanwege een nieuwe blessure. Wat niet alleen een probleem veroorzaakt voor de organisatie maar ook de kaartverkoop een flinke deuk heeft gegeven.

De Druk op Glory om een Grote Naam op het Podium te Krijgen

Met het wegvallen van Plazibat staat Glory voor de uitdaging om een waardige vervanger te vinden voor het hoofdgevecht tegen Levi Rigters. Het evenement is namelijk van groot belang. Dit aangezien het een kwalificatiegevecht betreft voor een kans om later dit jaar te strijden tegen Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven. De meest logische keuze om Plazibat te vervangen lijkt Ben Saddik. Vooral gezien de massale steun van zijn fans die hem graag in actie willen zien.

Ben Saddik maakte vandaag via Instagram een duidelijk statement waarin hij zijn frustratie uitte over het feit dat hij door velen wordt ontlopen. Hij schreef: "Aan al mijn fans: kennen jullie dit nog? Welke excuses zullen ze deze keer gebruiken?"

Ben Saddik Beschuldigt Glory van Partijdigheid

Jamal Ben Saddik heeft ook kritiek geuit op Glory, waarbij hij suggereert dat de organisatie bepaalde vechters beschermt ten koste van anderen. Hij stelde in zijn bericht: "Alle zogenaamde kampioenen blijven wegrennen. Eerst hebben ze mij zes maanden geschorst om hun zogenaamde koning te beschermen, dus wat gaan ze deze keer verzinnen om het mooie gezicht van hun prins te beschermen?!"

Ben Saddik's woorden laten weinig aan de verbeelding over; hij is vastberaden om terug te keren naar de ring en rekent erop dat Glory hem de kans geeft die hij verdient. Zijn opmerkingen zullen ongetwijfeld de druk op Glory opvoeren om hem als vervanger voor Plazibat aan te stellen en het publiek te geven wat het wil: een spektakel van een gevecht met Ben Saddik in de hoofdrol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws