馃帴 Jamal Ben Saddik is uit de cel: Kickbokser geniet van vrijheid Nieuws
Nieuws

馃帴 Jamal Ben Saddik is uit de cel: Kickbokser geniet van vrijheid

馃帴 Jamal Ben Saddik is uit de cel: Kickbokser geniet van vrijheid

Jamal Ben Saddik, de bekende Marokkaanse kickbokser, is na een periode van gevangenschap weer vrij. De vechter, die eerder veroordeeld werd tot 40 maanden cel, geniet zichtbaar van zijn herwonnen vrijheid. Dit blijkt uit een recent geposte video waarin hij een fietstocht maakt. "Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je in beweging blijven", schrijft Ben Saddik.

Hoewel Ben Saddik veroordeeld is, blijken er details te zijn die een ander beeld schetsen van de situatie. Volgens bronnen in de omgeving van de kickbokser zouden bepaalde berichten in de media niet helemaal kloppen en zwaar worden aangezet.

Het feit dat Ben Saddik alweer vrij is, heeft geleid tot veel speculaties. Volgers en fans van de vechter vragen zich af waarom hij zo snel weer op vrije voeten is gesteld. Maar zijn positieff. "Als Jamal echt zoveel op zijn kerfstok zou hebben dan laat een rechter je echt niet naar buiten. In Belgi毛 al helemaal niet", reageert een fan op social media.

Snelle terugkeer naar de ring?

De hoop leeft dat Ben Saddik snel weer de ring in kan. Zowel fans als insiders van de kickbokswereld hopen dat de vechter zijn carri猫re kan hervatten. "Top dat je weer buiten bent, nu hopen dat Glory je snel inzet", is een veelgehoorde reactie.

De komende tijd zal moeten uitwijzen wat de precieze gevolgen van deze zaak zijn voor de carri猫re van Jamal Ben Saddik. Het is duidelijk dat er nog veel onduidelijk is over de situatie en dat de waarheid nog lang niet helemaal boven water is.

Een paar dagen geleden kwam Ben Saddik weer buiten volgens velen een teken dat er niet veel aan de hand moet zijn want waarom zou de rechter hem anders de gevangenis laten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws