Jamal Ben Saddik klaar met Glory? Video hint naar vertrek Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik klaar met Glory? Video hint naar vertrek

Jamal Ben Saddik klaar met Glory? Video hint naar vertrek

Jamal Ben Saddik heeft vandaag een video op zijn Instagram geüpload waarin een andere invalshoek is te zien over het incident met Rico Verhoeven tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix van 9 maart. Ben Saddik werd voor dit incident zes maanden geschorst door Glory.

De gemoederen liepen hoog op in de ring na de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Nabil Khachab. Ben Saddik, die in de hoek van Khachab stond, sprong de ring in nadat er een woordenwisseling ontstond tussen de coaches van Verhoeven en Ben Saddik. Dit resulteerde in een chaotische situatie waarbij meerdere personen in de ring verschenen.

Andere invalshoek

De beelden die Ben Saddik in zijn video deelt, tonen een andere invalshoek op het incident. Hierin is te zien dat de coach van Rico Verhoeven zich uitspreekt richting Khachab, waardoor diens coach tussenbeide komt. Ben Saddik betreedt daarop de ring waarop Verhoeven van zijn kant ook toesnelt. Waarna het trap incident plaatsvindt.

In de video deelt Ben Saddik de volgende boodschap: "Het enige dat erger is dan leugenaars, zijn leugenaars die ook hypocrieten zijn. Het is tijd om verder te gaan." Kan deze uitspraak worden opgevat als een hint dat Ben Saddik overweegt om Glory te verlaten?

Discussie over straf

De situatie rond het trap incident leidde tot veel discussie. Vooral fans van Ben Saddik vinden het onterecht dat hij de enige is die een straf heeft gekregen, en het team van Verhoeven niet is berispt.

Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor Jamal Ben Saddik. De video die hij vandaag heeft gedeeld, kan betekenen dat hij van plan is om Glory te verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws