Jamal Ben Saddik onvindbaar op Glory website: 'wat is er aan de hand?' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik onvindbaar op Glory website: 'wat is er aan de hand?'

Jamal Ben Saddik onvindbaar op Glory website: 'wat is er aan de hand?'

Jamal Ben Saddik is onvindbaar op de website van Glory Kickboxing, dit leidt er toe dat de geruchtenmolen over de Marokkaanse topatleet nog verder is gaan draaien. Wat is er aan de hand?

De afgelopen dagen wordt er veel gespeculeerd over het wel en wee van Jamal Ben Saddik, die op een zijspoor lijkt te zijn gezet door Glory en niet mee doet aan de 8-man zwaargewicht Grand Prix van 2024. Tijdens Glory 90 werd de laatste wildcard voor de GP uitgedeeld aan niemand minder dan Rico Verhoeven. Dit sluit een deelname van Ben Saddik compleet uit.

Geen Grand Prix deelname Jama Ben Saddik

De fans reageerden in onvrede, niet dat Verhoeven de wildcard kreeg maar veelal dat Ben Saddik een van de meest ervaren toernooivechters en kampioen geen plek heeft gekregen. Diverse bronnen beweren dat er veel gebeurt is achter de schermen bij Glory.

jamal ben saddik

Vandaag tijdens een rondje over de Glory website viel op dat achter de profiel foto van Ben Saddik geen profielpagina meer zichtbaar is. Dit draagt er toe bij dat de geruchtenmolen verder is gaan draaien, "is Ben Saddik niet meer verbonden aan Glory?", was een van de vragen die onze redactie bereikte.

"De andere vechters profielen staan wel online dus dit kan geen technische storing zijn", beweert een ander. "Hopelijk gaat het hier over een technisch ding en zet Glory de pagina terug", aldus een fan.

Onderhandelingen

Op social media wordt door fans gespeculeerd dat Ben Saddik's deelname aan de Grand Prix onderdeel zou zijn geweest voor onderhandelingen met Rico Verhoeven. Niets daarvan is officieel bevestigd en gaat het vooral over geruchten.

Aankomend weekend beantwoord Ben Saddik via zijn Instagram vragen van fans. Zal dit ook het moment zijn dat er meer nieuws naar buiten komt over of van de topatleet? Blijf Vechtsport Info volgen voor meer nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws