Nieuws

Joe Rogan in shock na Superlek's brute elleboogknock-out

Tijdens ONE 168 in Denver stal Superlek Kiatmoo9 de show met een verbluffende knock-out op voormalig wereldkampioen Muay Thai, Jonathan Haggerty. Met één perfecte elleboog wist Superlek Haggerty in de eerste ronde uit te schakelen. Deze indrukwekkende prestatie zette de kroon op zijn carrière en maakte hem tot de nieuwe ONE bantamgewicht Muay Thai wereldkampioen.

Joe Rogan, die bekendstaat om zijn scherpe analyses, was diep onder de indruk van deze knock-out. Hij sprak in zijn populaire podcast, The Joe Rogan Experience, vol bewondering over Superlek’s techniek en noemde het "de perfecte elleboog". Superlek’s reputatie als een van de beste strikers in de sport werd hiermee opnieuw bevestigd.

Waarschuwing van Muay Thai-legende Nong-O Hama

Ondanks deze indrukwekkende prestatie waarschuwt Muay Thai-legende Nong-O Hama, voormalig kampioen in dezelfde divisie, dat succes gevaarlijk kan zijn. In een interview met de South China Morning Post benadrukte hij dat Superlek nu een doelwit is voor andere vechters. "Als je de kampioen bent, willen veel mensen jouw titel. Het zal competitief worden," zei Nong-O. Hij sprak uit ervaring, aangezien hij zijn titel zeven keer met succes wist te verdedigen.

Superlek, die nu 11 opeenvolgende overwinningen op zijn naam heeft staan, lijkt klaar om de uitdagingen van zijn nieuwe status aan te gaan.

Joe Rogan looft Superlek's prestaties

Joe Rogan, die Superlek eerder prees na zijn gevecht tegen Rodtang Jitmuangnon, sprak vol lof over de techniek en precisie van de Thaise vechter. De knock-out van Haggerty benadrukt volgens Rogan nog eens dat Superlek tot de absolute top van de vechtsportwereld behoort. Zijn vermogen om in één klap een gevecht te beslissen, maakt hem een van de meest gevreesde vechters in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws