K-1 World GP toch live te zien: NL-Kickboksers in actie Nieuws
Nieuws

K-1 World GP toch live te zien: NL-Kickboksers in actie

K-1 World GP toch live te zien: NL-Kickboksers in actie

Zaterdag 5 oktober vindt de K-1 World GP 2024 in Osaka – Asian Round plaats, een groot kickboksevenement waar veel Nederlandse fans naar uitkijken. Met topkickboksers zoals Errol Zimmerman, Jordan Pikeurr, Darryl Verdonk en Stoyan Koprivlenski, én legende Jerome Le Banner, belooft het een spektakel te worden.

Toch is er een grote teleurstelling: het event is niet live te volgen via een Europese of Nederlandse stream. Maar geen zorgen, Vechtsport Info heeft de oplossing. Je kunt kijken via Abema als je de onderstaande stappen volgt.

Hoe je toch live kunt kijken: de VPN-oplossing voor Nederlandse fans

Hoewel K-1 besloten heeft geen Europese livestream aan te bieden, betekent dat niet dat je het event hoeft te missen. Door gebruik te maken van een VPN-verbinding kun je alsnog de K-1 World GP 2024 in Osaka volgen. Met een VPN kun je geografische blokkades omzeilen en verbinding maken met een server in een land waar de stream wél beschikbaar is.

Welke Nederlandse vechters doen mee aan de K-1 World GP 2024 in Osaka?

Nederland heeft een sterke vertegenwoordiging tijdens dit K-1 event. Kickboksers als Errol Zimmerman, Jordan Pikeurr, Darryl Verdonk en Stoyan Koprivlenski staan op de kaart en beloven spectaculaire gevechten te leveren. Voor fans van deze atleten is het extra zuur dat er geen directe Europese stream beschikbaar is, maar via een VPN-verbinding kun je hun gevechten toch live volgen.

Hoe gebruik je een VPN om de K-1 World GP 2024 te streamen?

Het is eenvoudiger dan je denkt om een VPN te gebruiken en zo toch je favoriete vechters in actie te zien. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

  1. Kies een betrouwbare VPN-providerZoek een VPN die bekend staat om het omzeilen van geografische beperkingen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost en Surfshark. Zorg ervoor dat de VPN snelle servers biedt, zodat je zonder onderbrekingen kunt streamen.
  2. Installeer de VPN-appDownload en installeer de app van de door jou gekozen VPN-provider op je apparaat. Dit kan je computer, smartphone, tablet of smart TV zijn. Log in met je accountgegevens.
  3. Verbind met een server in het juiste landAls de stream bijvoorbeeld alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, verbind dan met een server in dat land. Dit geldt ook voor andere landen, afhankelijk van waar de stream beschikbaar is.
  4. Start de streamingsite of -appZodra je verbonden bent met de VPN, open je de website of app van de streamingdienst die de K-1 World GP uitzendt. Log in of navigeer naar de stream die je wilt bekijken.
  5. Controleer de verbindingMocht de stream nog steeds niet werken, probeer dan een andere server binnen hetzelfde land of wis de cookies en cache van je browser. Soms helpt het ook om de VPN-app te herstarten of een ander VPN-protocol te kiezen.
  6. Geniet van de K-1 World GP 2024Als alles goed werkt, kun je genieten van het evenement alsof je in het land bent waar de stream beschikbaar is. Zo hoef je niets te missen van de actie in Osaka.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met de regels van de streamingdiensten en je eigen land, want niet alle diensten staan het gebruik van VPN’s toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws