KBOXR: Nieuw Nederlands kledingmerk met knipoog naar kickboksen Nieuws
Nieuws

KBOXR: Nieuw Nederlands kledingmerk met knipoog naar kickboksen

KBOXR: Nieuw Nederlands kledingmerk met knipoog naar kickboksen

KBOXR is een nieuw kledingmerk uit Nederland. Hoewel de kleding is geïnspireerd op kickboksen is het voor mensen die van lifestyle kleding houden. Het is exclusief verkrijgbaar via KBOXR.COM.

Het assortiment van KBOXR omvat onder andere T-shirts en Caps voor mannen vrouwen en kinderen. De kledingstukken hebben unieke ontwerpen en zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Het is niet alleen een kledingmerk KBOXR is meer dan dat. Het is een merk dat een geschiedenis heeft.

  • Tot en met 31 juli 2024 ontvang je een welkomstkorting van 10% !! 
  • Gebruik de code WELKOMKBOXR10 bij het afrekenen

De oprichters van KBOXR zijn dol op sport en fitness en willen mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. De letters K en O die verwijzen naar kickboksen en de letters BXR die verwijzen naar boksen vormen samen de naam KBOXR. Dit is een afbeelding van de kracht en doorzettingsvermogen die nodig zijn om deze sporten te beoefenen.

kleding die geschikt is voor iedereen

Sweaters en broeken staa in planning voor de najaars collectie voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Alle kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat ze comfortabel zitten.

KBOXR: Nieuw Nederlands kledingmerk met knipoog naar kickboksen
KBOXR KIDS

KBOXR staat bekend om zijn bijzondere ontwerpen. Vaak zijn de kledingstukken versierd met opvallende prints en graphics die zijn geïnspireerd op kickboksen en andere vechtsporten. Er is altijd iets nieuws te ontdekken in de collecties die regelmatig zullen worden aangevuld met nieuwe ontwerpen.

KBOXR is het doel van de oprichters om een internationaal erkend merk te worden dat staat voor kwaliteit stijl en inspiratie. Ze werken samen met bekende atleten en influencers om het merk te promoten en nieuwe doelgroepen te bereiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws