🎥 Kickboksleraar krijgt zware celstraf voor mishandeling in supermarkt! 'Verkleed als Spider-Man' Nieuws
Nieuws

🎥 Kickboksleraar krijgt zware celstraf voor mishandeling in supermarkt! 'Verkleed als Spider-Man'

🎥 Kickboksleraar krijgt zware celstraf voor mishandeling in supermarkt! 'Verkleed als Spider-Man'

Josh McDonald, 33, een kickboksleraar en MMA-vechter is afgelopen dinsdag tot 6 jaar cel veroordeeld voor het mishandelen van een aantal mensen in een supermarkt, hij was verkleed als Spider-Man.

Een man die verkleed als Spider-Man een vrouwelijke Asda-supermarkt medewerker knock-out trapte en sloeg in Clapham, Zuid-Londen, in juli 2021, is veroordeeld tot een gevangenisstraf zo meld de Engelse pers. Samen met een andere dader, verkleed als Ali G, veroorzaakten ze chaos in de supermarkt in Londen.

Spider-Man-aanvaller veroordeeld voor mishandeling in supermarkt

De daders werden gefilmd terwijl ze het geweld pleegden en werden later gearresteerd. McDonald die aangemerkt werd als hoofddader kreeg een gevangenisstraf van zes jaar en zes maanden, terwijl de andere dader een straf van twee jaar en twee maanden kreeg.

Het incident werd als een "leuke stunt" gepland, maar escaleerde snel in geweld tegen het winkelpersoneel. Verschillende medewerkers werden geslagen, getrapt en bloedend achtergelaten ook een man in een rolstoel moet het ontgelden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws