Knock-out machine Malykhin verdedigt ONE titel tegen vechtreus Nieuws
Nieuws

Knock-out machine Malykhin verdedigt ONE titel tegen vechtreus

Knock-out machine Malykhin verdedigt ONE titel tegen vechtreus

Anatoly Malykin, de drievoudig kampioen van ONE Championship, zet zijn zwaargewicht titel op het spel in een knaller tegen Oumar "Reug Reug" Kane tijdens het main event van ONE: 169 op 8 november. Het gevecht vindt plaats in de State Farm Arena te Atlanta.

Ook op de fight card staat de verdediging van de ONE Muay Thai featherweight titel door Tawanchai PK Saenchai. Hij neemt het op tegen lokale favoriet Joe Nattawut in hun derde onderlinge confrontatie. De twee vechters stonden eerder al tegenover elkaar in zowel Muay Thai als kickboksen.

Hun laatste ontmoeting in juni leverde Tawanchai een nipte overwinning op punten op, wat Nattawut direct recht gaf op een rematch in november.

Malykhin: ongeslagen machine

De ongeslagen Malykhin (14-0) heeft zich ontwikkeld tot een ware machine in ONE Championship. Hij veroverde titels in het zwaargewicht, licht zwaargewicht en middengewicht. De Rus versloeg Nederlander Reinier de Ridder onlangs voor de tweede keer, beide gevechten eindigden in een knock-out overwinning.

Knock-out machine Malykhin verdedigt ONE titel tegen vechtreus
Reug Reug

Zijn meest recente zwaargewicht overwinning leverde hem de onbetwiste titel op. Dit deed hij door UFC veteraan Arjan Bhullar in juni op brute wijze in de derde ronde te knock-out te slaan.

Reug Reug krijgt eerste kans op goud

Nu staat Malykhin tegenover Senegalese worstelheld Reug Reug. Hij krijgt zijn eerste kans op goud bij ONE Championship na een reeks van drie overwinningen op rij binnen de organisatie. In totaal heeft Reug Reug een professioneel MMA record van 6-1, waarvan vijf van zijn zes gevechten onder de ONE vlag plaatsvonden.

Naast deze gevechten worden er in de komende weken meer aankondigingen gedaan over ONE: 169 in november.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws