Nieuws

KO-familie! Zus UFC-ster Alex Pereira, Aline slaat hard toe in gevecht

Salt Lake City, Utah – Aline Pereira, de zus van UFC-kampioen Alex Pereira, heeft haar debuut bij Karate Combat op indrukwekkende wijze gemaakt. Tijdens Karate Combat 50 in het Salt Palace Convention Center sloeg zij haar tegenstander Dee Begley knock-out in de eerste ronde.

Het gevecht vond plaats op vrijdagavond in Salt Lake City, Utah, en als je dat dat broer Alex alleen een potje kan knokken dan Aline bewees dat vechten duidelijk in de familie zit. Bekijk hieronder de knock-out of het hele event in bovenstaande video.

Eerste gevecht en meteen een overwinning

Aline Pereira had niet zomaar een willekeurige trainer. Haar broer, de beroemde UFC-kampioen Alex Pereira, stond aan haar zijde en gaf haar enkele van zijn best bewaarde geheimen mee. Eén daarvan was de inmiddels iconische ‘Pereira left hook’, die ook Aline gebruikte om haar tegenstander Begley uit te schakelen.

“Dat is de Pereira left hook. Mijn grote broer heeft het me geleerd,” zei Aline Pereira trots tijdens het interview na de wedstrijd. De knock-out kwam snel en overtuigend, waarmee ze haar vechtersinstinct en familie-erfenis bevestigde.

Tegenstander niet op gewicht, maar toch de strijd aangegaan

Wat deze overwinning nog opmerkelijker maakt, is het feit dat Aline Pereira het gevecht accepteerde ondanks dat haar tegenstander Dee Begley het afgesproken gewicht met vier pond overschreed. Gewichtslimieten zijn cruciaal in vechtsporten, maar Pereira liet zich hier niet door afschrikken. Ze stapte de ring in met vastberadenheid en bezorgde Begley een snelle nederlaag.

Alex Pereira viert mee na eigen succes in de UFC

Na de overwinning kreeg Aline Pereira een trotse omhelzing van haar broer Alex Pereira, die recent zelf een indrukwekkende prestatie neerzette. Vorige week, tijdens UFC 307, verdedigde Alex met succes zijn licht-zwaargewicht titel door Khalil Rountree in de vierde ronde te verslaan met een technische knock-out.

Zijn dominantie in de UFC lijkt de familie Pereira nu te inspireren om ook in andere vechtsporten door te breken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws