🎥 Komiek sloopt TikTok-ster in 65 seconden tijdens boks influencer event Nieuws
Nieuws

🎥 Komiek sloopt TikTok-ster in 65 seconden tijdens boks influencer event

🎥 Komiek sloopt TikTok-ster in 65 seconden tijdens boks influencer event

Het was een avond om niet snel te vergeten in vandaag in de York Hall, waar de controversiële komiek en entertainer Dapper Laughs, in het dagelijks leven bekend als Daniel O'Reilly, zijn bokshandschoenen aantrok voor zijn langverwachte debuut tijdens het MisFits Influencer boksevent in Engeland.

Met schijnwerpers die fel schenen op het voorprogramma van Misfits 11, was de zaal gevuld met een mix van spanning en verwachting. Vanaf het moment dat de gong luidde, liet O'Reilly er geen gras over groeien.

Slechts 65 seconden nodig

Binnen een oogwenk, precies acht seconden na de start, stuurde hij zijn tegenstander Simple Simon, bekend van TikTok, voor de eerste keer naar de grond. Het publiek stond versteld van de snelheid en kracht waarmee O'Reilly de wedstrijd domineerde.

Overweldigende overhandse rechtse

Na de initiële knockdown was het duidelijk dat er meer in het vat zat. Simple Simon, echte naam Simon Colbran, probeerde zich te herpakken, maar werd al snel weer door O'Reilly op de proef gesteld.

Een tweede, meedogenloze rechterstoot zorgde ervoor dat Simon geen kant meer op kon, en daarmee was het gevecht effectief beslecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws