Nieuws

Levi Rigters: 'Krachtige transformatie na onthutsende uitspraken rivaal'

Levi Rigters staat op 21 september in het hol van de leeuw tegenover Antonio Plazibat tijdens Glory 95 in Zagreb, Kroatië. Rigters die normaal bekend staat als een rustige jongen zal iets heel anders laten zien volgens zijn coach Maik Polanen. Dit komt omdat Plazibat enkele opmerkingen maakte die nogal aankwamen.

In een recent interview besprak Mike Polanen een opmerkelijk moment in de carrière van zijn nieuwe pupil, Levi Rigters. Tijdens een confrontatie met Antonio Plazibat in de ring, werd Rigters onverwachts geconfronteerd met een scherpe opmerking die hem diep raakte.

Plazibat had gezegd dat hij niet alleen achter Rigters aan zou komen, maar ook achter zijn familie. Deze uitspraak maakte een enorme impact op Rigters, die normaal gesproken bekend staat als een rustige en beheerste vechter.

Dankbaar voor de uitbarsting

Polanen beschrijft hoe hij nog nooit eerder een dergelijke reactie van Rigters had gezien. Na de confrontatie was Rigters klaar om direct verhaal te halen bij Plazibat, iets wat volgens Polanen aangeeft dat er een vuur in Rigters is ontwaakt dat hij eerder niet had waargenomen.

levi rigters

Polanen ziet deze ontwikkeling als een positief keerpunt voor Rigters, een die hem zou kunnen helpen om zijn volledige potentieel te bereiken. Hij is zelfs dankbaar voor de uitlatingen van Plazibat, omdat deze hebben bijgedragen aan het aanwakkeren van een nieuwe vastberadenheid en agressie in Rigters.

Van waakvlam naar een steekvlam

Polanen benadrukt dat dit moment cruciaal is voor de verdere ontwikkeling van Rigters. Hij ziet het als een kans om van Rigters' waakvlam een steekvlam te maken, een kracht die hem nog succesvoller kan maken in zijn toekomstige gevechten.

Ondanks de aanvankelijke woede, waardeert Polanen ook dat Plazibat de volwassenheid had om zijn excuses aan te bieden, wat volgens hem een teken is van respect en sportiviteit binnen de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws