Levi Rigters schakelt Rajabzadeh uit: 'klaar voor Rico Verhoeven' Nieuws
Nieuws

Levi Rigters schakelt Rajabzadeh uit: 'klaar voor Rico Verhoeven'

Levi Rigters schakelt Rajabzadeh uit: 'klaar voor Rico Verhoeven'

Levi Rigters heeft zichzelf wederom bewezen als een geduchte kracht in de kickbokswereld. Met een spectaculaire knock-out overwinning op Bahram Rajabzadeh tijdens Glory 95 in Zagreb, heeft hij zijn status als volgende uitdager van kampioen Rico Verhoeven versterkt.

Rigters, die ook het eerdere gevecht tegen Rajabzadeh won, bevestigt hiermee zijn dominantie en staat op 7 december tegenover de zwaargewichtkampioen tijdens Glory Collision 7 in het Gelredome. Na een knie tegen het hoofd van Rajabzadeh opende zich een wond waardoor deze niet meer mocht doorvechten.

Rigters blijft ongeslagen tegen Rajabzadeh

De rematch tussen Rigters en Rajabzadeh was er één vol spanning, vooral omdat hun eerste ontmoeting ook eindigde in een overwinning voor Rigters. Rajabzadeh had zijn zinnen gezet op revanche, maar het mocht niet baten. Rigters, met zijn krachtige stoten en onfeilbare techniek, wist in de derde ronde het gevecht definitief te beslissen met een knallende TKO. Dit maakt zijn tweede overwinning op Rajabzadeh een feit.

"Ik wist dat ik dit opnieuw moest bewijzen," zei Rigters na afloop van het gevecht. "Ik was al beter in het eerste gevecht, maar nu heb ik laten zien dat ik klaar ben voor het grote werk. Op naar Rico."

Rico Verhoeven vs. Levi Rigters: een zwaargewicht clash

Met de winst van Rigters staat nu vast dat hij de volgende tegenstander wordt van Rico Verhoeven, de onbetwiste kampioen van het zwaargewicht kickboksen. Verhoeven heeft jarenlang de divisie gedomineerd en heeft talloze tegenstanders verslagen. Toch is Rigters vastbesloten om de kampioen uit te dagen en zijn eigen naam in de geschiedenisboeken te schrijven.

Het gevecht dat de kickbokswereld in spanning houdt

De confrontatie tussen Rico Verhoeven en Levi Rigters belooft een van de grootste gevechten van het jaar te worden. Beide vechters hebben veel te bewijzen, en de fans kunnen uitkijken naar een titanenstrijd op 7 december in het Gelredome. De ervaring van Verhoeven tegenover de honger van Rigters maakt dit gevecht tot een must-see voor alle kickboksliefhebbers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws