Nieuws

Live doping spuiten: Jake Paul en Steve-O gaan compleet los

In de nieuwste aflevering van de podcast “BS w/ Jake Paul” zetten Jake Paul en Steve-O de boel op stelten. Ze praten over de terugkeer van ‘Jackass’, hun ervaringen met testosteron, en wat ze écht vinden van UFC-baas Dana White. En geloof ons, dit gesprek gaat alle kanten op.

Steve-O’s bizarre stunts: van skydiven tot plastische chirurgie

Steve-O is natuurlijk geen vreemde als het gaat om gekke stunts, maar dit verhaal? Dat slaat echt alles. Tijdens een van zijn stunts ejaculeren terwijl hij uit een vliegtuig springt? Ja, je leest het goed. Hij deed dit voor zijn laatste comedyshow, terwijl een andere man aan zijn rug vastzat. Het klinkt compleet gestoord, maar dat is precies wat je van Steve-O mag verwachten.

Testosteron en een borstvergroting? Steve-O en Jake Paul doen het gewoon

Steve-O vertelt in de podcast ook dat hij met testosteron injecties is begonnen, puur om zijn lichaam in vorm te krijgen. Maar alsof dat nog niet genoeg is, was hij ook van plan om nepborsten te laten zetten voor zijn nieuwe tour, "The Super Dummy Tour". Uiteindelijk werd de operatie last minute afgezegd, maar Steve-O had er echt voor willen gaan. Stel je voor: Steve-O met nepborsten op het podium. Alleen hij kan hiermee wegkomen.

Jake Paul en Steve-O geven ongezouten mening over Dana White

Een van de meest spraakmakende momenten van de aflevering is wanneer Jake en Steve-O het hebben over Dana White, de grote baas van de UFC. Steve-O neemt geen blad voor de mond en deelt wat hij écht van Dana White vindt. Jake Paul, die al langer in conflict is met White, voegt er nog een schepje bovenop. De mannen zijn het erover eens: er zijn flink wat problemen met hoe White de UFC runt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws