Logan Paul moet echt uitkijken! Rivaal dreigt met dodelijke actie Nieuws
Nieuws

Logan Paul moet echt uitkijken! Rivaal dreigt met dodelijke actie

Logan Paul moet echt uitkijken! Rivaal dreigt met dodelijke actie

Dillon Danis zal het opnemen tegen Logan Paul in een langverwachte bokswedstrijd tijdens het MF & DAZN: X Series - The Prime evenement. Dit veelbesproken gevecht staat gepland om plaats te vinden in de Manchester Arena in Manchester, Engeland, op 14 oktober 2023.

Hoewel de aankondiging van het gevecht voor een golf van opwinding heeft gezorgd, heeft Dillon Danis sindsdien de gemoederen hoog laten oplopen door een onconventionele en enigszins bizarre anti-Logan Paul-campagne te starten op sociale media.

Haat campagne tegen verloofde Logan Paul

Bijna dagelijks Danis opvallende en vaak absurde berichten, vooral gericht op Nina Agdal, de verloofde van Logan Paul. Met deze posts lijkt Danis te proberen om Logan Paul uit zijn tent te lokken en op de een of andere manier af te leiden van het naderende gevecht.

Recentelijk heeft Danis een video gedeeld waarin hij een sparringpartner kort in een nekklem neemt, vergelijkbaar met het incident dat plaatsvond tijdens de bokswedstrijd tussen Jake Paul, de broer van Logan, en Nate Diaz.

Tijdens die wedstrijd raakte Diaz kort in de war en vergat dat het om boksen ging, wat resulteerde in een wurggreep op Jake Paul. Danis lijkt met deze video te suggereren dat Logan Paul voorzichtig moet zijn om niet in dezelfde situatie terecht te komen tijdens hun aanstaande bokswedstrijd. Eerder dreigde Danis al om Logan af te maken in het gevecht.

Met nog enkele maanden te gaan tot het grote evenement, zorgt Danis' provocerende aanpak voor extra spanning en interesse rondom het gevecht. Het is duidelijk dat beide vechters vastbesloten zijn om hun rivaliteit naar een nieuw niveau te tillen en het publiek te voorzien van een memorabele en onvoorspelbare bokswedstrijd.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws