Logan Paul sleept topbokser Ryan Garcia voor de rechter Nieuws
Nieuws

Logan Paul sleept topbokser Ryan Garcia voor de rechter

Logan Paul sleept topbokser Ryan Garcia voor de rechter

Logan Paul, bokser, worstelaar broer van Jake Paul en mede-oprichter van de razend populaire sportdrank Prime Hydration spant een rechtszaak aan. Hij klaagt topbokser Ryan Garcia aan wegens lasterlijke uitlatingen over Prime. Paul beschuldigt Garcia van het verspreiden van misinformatie om aandacht te trekken.

Prime Hydration, gelanceerd door Paul en zijn voormalige bokspartner KSI, beleefde een snelle opkomst. De drank vloog over de toonbank en haalde eind 2023 een omzet van meer dan 1,3 miljard dollar. Recent overtrof Prime zelfs Gatorade als bestverkochte sportdrank bij Walmart.

Maar met alle roem en fortuin kwam ook kritiek. In 2023 werd Prime aangeklaagd wegens het bevatten van PFAS-stoffen (per- en polyfluoralkylstoffen), die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Paul dreigde toen al met juridische stappen tegen een TikTok-influencer die deze aanklacht aankaartte.

Garcia beschuldigt Prime van slechte kwaliteit

Nu richt Paul's juridische team zich op bokser Ryan Garcia. Volgens de aanklacht heeft Garcia Prime valselijk beschuldigd van slechte kwaliteit. In een verwijderde tweet zou hij zelfs hebben gesuggereerd dat zijn positieve dopingtest veroorzaakt werd door het drinken van Prime.

Paul vermoedt dat Prime het slachtoffer is van een lastercampagne. Hij gelooft dat concurrenten Prime proberen te dwarsbomen door misinformatie te verspreiden. In een statement schreef hij: "We zijn een bedreiging. Prime is de meest revolutionaire sportdrank ooit en onze concurrenten voelen de druk."

Garcia's geschiedenis van controverse

De aanklacht tegen Garcia verwijst naar zijn reputatie als controversieel figuur. Hij zou wel vaker ophef veroorzaken om zijn gevechten en merk te promoten. Volgens Prime was Garcia eerder nog positief over de drank, maar besloot hij "een campagne te starten om leugens te verspreiden over Prime, de sportdrank en een van de eigenaren, Logan Paul".

De exacte eisen in de rechtszaak zijn niet bekendgemaakt, maar Prime zal waarschijnlijk schadevergoeding eisen wegens de lasterlijke uitlatingen van Garcia.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws