Man die voetballer Erling Haaland aanviel blijkt bekende bokser! 'Kon het niet laten' Nieuws
Nieuws

Man die voetballer Erling Haaland aanviel blijkt bekende bokser! 'Kon het niet laten'

Man die voetballer Erling Haaland aanviel blijkt bekende bokser! 'Kon het niet laten'

Erling Haaland kreeg op zondag tijdens de wedstrijd tegen Sheffield United onverwacht gezelschap op het veld van een voormalig wereldkampioen bokser, nadat hij Manchester City op voorsprong had gezet.

Uit het niets verscheen een supporter die op Haaland's rug sprong en een kus op zijn wang plantte. Later werd bekend dat de fan in kwestie voormalig wereldkampioen boksen Terry Flanagan was.

Voormalig wereldkampioen bokser Terry Flanagan sprong tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Sheffield United het veld op om het doelpunt van Erling Haaland te vieren. Haaland, die eerder een strafschop had gemist, scoorde later en werd door Flanagan omhelsd en gekust.

Flanagan, voormalig WBO lichtgewicht kampioen, toonde zijn steun aan zijn favoriete team en werd daarna door stewards van het veld gehaald. Ondanks een late tegengoal van Sheffield United, won Manchester City met 2-1 dankzij een winnende treffer van Rodri, waardoor ze hun perfecte seizoensstart behielden en de koppositie in de ranglijst behouden.

De linkshandige bokser uit Manchester won de eerste 33 professionele gevechten van zijn carrière, maar leed opeenvolgende nederlagen tegen het Amerikaanse duo Maurice Hooker en Regis Prograis in 2018. Hierna vocht hij nog drie keer en won al deze gevechten, waarmee hij zijn carrière afsloot met een record van 36-2.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws