Mini bokser Abdu Rozik: 'Ik ben niet gehandicapt, ik kan alles!' Nieuws
Nieuws

Mini bokser Abdu Rozik: 'Ik ben niet gehandicapt, ik kan alles!'

Mini bokser Abdu Rozik: 'Ik ben niet gehandicapt, ik kan alles!'

Abdu Rozik de Tajikistaanse zanger, influencer en bokser is klaar om te bewijzen dat hij meer is dan alleen zijn kleine gestalte. De 0.94 meter lange Rozik heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen vanwege zijn rivaliteit met Hasbulla Magomedov ook bekend als Hasbik of Mini Khabib.

Beide mannen werden beroemd door hun unieke uiterlijk en online persoonlijkheden. Rozik is zelfs ambassadeur geworden van de wereldwijde WBC boksbond, terwijl Hasbulla de levende mascotte is van de UFC.

Ondanks hun succes kregen Rozik en Hasbulla ook te maken met kritiek. Sommigen namen hen niet serieus vanwege hun kleine gestalte. Dit heeft Rozik enorm gefrustreerd.

In een recente Instagram-post uitte hij zijn ongenoegen: "Ik ben niet gehandicapt! Ik kan trouwen, autorijden, ik kan boksen en ik ben gezond allhamdulillah! Steun mij alstublieft", schreef hij.

De kleine man die de wereld verovert 

Rozik is vastberaden om te bewijzen dat hij meer kan dan boksen. Hij hoopt dat hij door zijn talent en harde werk de vooroordelen tegen kleine mensen kan doorbreken.

Een manier waarop Rozik dit wil doen is door te vechten met Hasbulla. De twee mannen hebben al een tijdje ruzie en er was zelfs sprake van een gevecht tussen hen.

Helaas is het gevecht er tot nu toe nog niet van gekomen. Hasbulla lijkt zich uit de vete te hebben teruggetrokken, wat Rozik erg teleurstelt.v Ondanks dit is Rozik niet van plan om op te geven. Hij blijft trainen en hoopt dat hij Hasbulla op een dag toch nog kan ontmoeten in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws