🎥 MMA-organisatie verdedigt zich na beladen wedstrijd: 'Oneerlijk en onsportief!' Nieuws
Nieuws

🎥 MMA-organisatie verdedigt zich na beladen wedstrijd: 'Oneerlijk en onsportief!'

🎥 MMA-organisatie verdedigt zich na beladen wedstrijd: 'Oneerlijk en onsportief!'

Een MMA-gala in Roemenië gisteren heeft voor veel ophef gezorgd nadat er een video online verscheen van een man die vecht tegen twee vrouwen.

De beelden, afkomstig van RXF 46, tonen hoe de vechter, bekend als "Perversul de Targu Ocna", de twee vrouwelijke vechters, Bettyshor en Roxana Tutu, overweldigt met een barrage aan stoten en trappen.

Publiek juicht, terwijl velen online hun afkeuring uiten

Het publiek in de zaal juichte en de commentatoren preesden de vechter, maar op sociale media regent het kritiek. Velen vinden het oneerlijk en onsportief om een man te laten vechten tegen twee vrouwen.

Organisatoren verdedigen het evenement, ondanks ethische bezwaren

De organisatoren van RXF verdedigen het evenement en beweren dat de vechters vrijwillig deelnamen en wisten waar ze aan toe waren. Ze wijzen erop dat "man tegen vrouw"-gevechten een groeiende trend zijn in de MMA-wereld.

Roemeense Kempo-bond keurt evenement af

De Roemeense Kempo-bond, die ook MMA-activiteiten organiseert, distantieert zich van het evenement en noemt het "niet eerlijk, normaal of moreel."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws