MMA-vechter Dillon Danis woedend: 'biedt jongen gratis Jiu-Jitsu les aan' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Dillon Danis woedend: 'biedt jongen gratis Jiu-Jitsu les aan'

MMA-vechter Dillon Danis woedend: 'biedt jongen gratis Jiu-Jitsu les aan'

Dillon Danis de bekende MMA-vechter en boezemvriend van UFC-ster Conor McGregor is woedend na het zien van een video waarin een jongen op straat bewusteloos wordt gewurgd. In een emotionele post op social media biedt Danis de jongen een gratis abonnement aan bij een Jiu-Jitsu sportschool.

De video die viraal ging op social media toont een jongen die op straat door een andere jongen in een wurggreep genomen wordt en bewusteloos raakt. De jongen zegt; "als ik zeg dat je moet stoppen dan doe je dit toch?" De ander knaap trekt zich daar niets van aan en zet door en zijn slachtoffer raakt buiten westen. De video heeft woede opgeroepen bij Danis, andere vechters en social media-gebruikers.

Danis: "Had het arme kind kunnen vermoorden"

"Hier krijg ik last van in mijn maag van," schrijft Danis bij zijn post. "Hij had het arme kind kunnen vermoorden. Als we zijn naam vinden, betaal ik zijn lidmaatschap bij een plaatselijke Jiu Jitsu-sportschool."

Wie is Dillon Danis?

Dillon Danis is een Amerikaans voormalig submission grappler en mixed martial artist. Hij was bekend om zijn no-gi Brazilian Jiu-Jitsu en grappling wedstrijden. Danis won verschillende BJJ-toernooien en had een professioneel MMA-record van 2-0. Hij staat ook bekend om zijn trash talk en associatie met vechter Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws