Moeder slaat ex-vriendin zoon knock-out tijdens MMA-gevecht in Polen | video Nieuws
Nieuws

Moeder slaat ex-vriendin zoon knock-out tijdens MMA-gevecht in Polen | video

Moeder slaat ex-vriendin zoon knock-out tijdens MMA-gevecht in Polen | video

Gisteren nam een MMA-evenement in Plock, Polen, een onverwachte wending toen een 50-jarige moeder haar 19-jarige ex-schoondochter knock-out sloeg tijdens een gevecht op het Clout MMA2-evenement.

Het gevecht tussen Małgorzata Zwierzyńska en haar voormalige schoondochter, Nikola Alokin, begon al intens. Toch slaagde Zwierzyńska erin om een krachtige stoot uit te delen aan Alokin, waardoor ze meteen neerging.

Goedkoop vermaak

Het exacte verhaal achter het conflict tussen Zwierzyńska en Alokin blijft onbekend. Er zijn geen officiële verklaringen vrijgegeven over wat tot deze confrontatie heeft geleid, maar het lijkt erop dat er persoonlijke wrok in het spel was.

Het gevecht bij Clout MMA heeft een discussie aangewakkerd over de geschiktheid van MMA-evenementen als entertainment. Hoewel MMA-gevechten vaak als een legitieme sport worden beschouwd, zijn er zorgen geuit over de veiligheid van deelnemers in dit soort gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws