Moord! Supermarktketen eigenaar huurde prof MMA-vechters in om liefdesrivaal te doden Nieuws
Nieuws

Moord! Supermarktketen eigenaar huurde prof MMA-vechters in om liefdesrivaal te doden

Moord! Supermarktketen eigenaar huurde prof MMA-vechters in om liefdesrivaal te doden

Manuel Marin de man achter de de Presidente Supermarkets-keten schakelde voormalig Bellator vechter Alexis Vila in om Camila Salazar te vermoorden in 2011.

De Supermarktmagnaat is inmiddels schuldig bevonden na jaren van voorlopige hechtenis in de cel. Marin, mede-oprichter van de Presidente Supermarkets-keten, schuldig bevonden aan het organiseren van de moord op Camilo Salazar in 2011. Het nieuws werd gemeld door 6 Zuid-Florida vandaag.

De rechtbank in Miami-Dade County stelde dat Marin schuldig was voor het inhuren van voormalige professionele MMA-vechters Alexis Vila Perdomo en Ariel Gandulla. Ook bokscoach Roberto Isaac werd betaald om Salazar te ontvoeren en hem naar de Florida Everglades te brengen. Daar hij werd gemarteld en uiteindelijk vermoord.

Bekende MMA-vechters vermoorden man in opdracht Supermarktketen eigenaar

Nadat het verbrande en verminkte lichaam van Salazar op 1 juni 2011 werd ontdekt, vluchtte Manuel Marin naar Spanje. Hij werd in 2018 in Spanje gearresteerd terwijl hij probeerde zijn paspoort te verlengen en werd uitgeleverd aan de Verenigde Staten (lees verder onder video).

Vila werd eerder al veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf en nu staat Marin op de rol om veroordeeld te worden voor de brute moord op de minaar van zijn vrouw. Marin wordt naar verwachting in mei veroordeeld er wacht hem een levenslange straf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws