Nate Diaz krijgt record hoog bedrag voor Jake Paul rematch in MMA-gevecht Nieuws
Nieuws

Nate Diaz krijgt record hoog bedrag voor Jake Paul rematch in MMA-gevecht

Nate Diaz krijgt record hoog bedrag voor Jake Paul rematch in MMA-gevecht

Nate Diaz, bekend om zijn indrukwekkende carrière in de UFC, staat op een kruispunt na zijn professionele boksdebuut tegen Jake Paul. Zijn volgende stap in de wereld van de vechtsport blijft een onderwerp van speculatie en interesse.

Donn Davis, de oprichter van de Professional Fighters League (PFL), heeft een aanzienlijk aanbod gedaan aan Diaz voor een mogelijke overstap naar MMA in de PFL. In een gesprek met Ariel Helwani van The MMA Hour, onthulde Davis:

PFL oprichter Donn Davis doet Diaz een aantrekkelijk aanbod

"Hij is een kampioen van het volk. We respecteren Nate. Als hij dat gevecht accepteert, zouden de fans dat gevecht geweldig vinden en wij zouden het geweldig vinden om hem dat gevecht te laten doen en we bieden hem meer geld dan andere mensen omdat dat respect is... Eén ding over Nate of vechters of ondernemers, ze zijn hun eigen baas. Ze doen wat ze willen doen. Nate zal het doen wanneer hij het wil doen, dus ik probeer gewoon een canvas te creëren dat we openstaan voor zaken."

Davis vervolgde met een duidelijke boodschap:

"Het is als het oude Motel 6, 'we laten het licht aan' dus ik wil gewoon het licht aan laten en ik wil zeggen, 'hier is 15 miljoen dollar, hier is Jake, we hebben alle infrastructuur bij PFL en we zijn makkelijk om mee te werken'. Dink, het licht is aan... 10 tot 15 [miljoen]. Ik laat hem gewoon weten, het bereik is er en het geld is er. "

Diaz's reactie en mogelijke terugkeer naar UFC

Ondanks het verleidelijke aanbod van PFL, heeft Diaz tot nu toe weinig interesse getoond om in de PFL te vechten. Hij heeft eerder gesuggereerd dat een terugkeer naar de UFC of het promoten van zijn eigen MMA-terugkeer waarschijnlijker is.

Diaz heeft ook de mogelijkheid geopperd van een MMA-gevecht met een 50-50 inkomstenverdeling bij zijn eigen organisatie , Real Fight Inc. Geruchten suggereren dat hij zou kunnen terugkeren naar de UFC voor gevechten tegen Conor McGregor of Dustin Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws