Nieky Holzken kondigt komend gevecht aan: 'Hater reageert' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken kondigt komend gevecht aan: 'Hater reageert'

Nieky Holzken kondigt komend gevecht aan: 'Hater reageert'

De Nederlandse vechtsportlegende Nieky Holzken, voormalig Glory Kickboxing-kampioen en huidige ONE Championship vechter, heeft aangekondigd binnenkort weer de ring in te stappen. Zijn volgende tegenstander is nog niet officieel bekendgemaakt, maar fans kunnen niet wachten op het gevecht.

Terwijl de speculaties over zijn tegenstander oplopen, verscheen er een onverwachte uitdager op sociale media die probeert onder de huid van Holzken te kruipen.

Een opvallende uitdaging vanuit onverwachte hoek

Holzken's aankondiging leidde direct tot een golf van enthousiaste reacties van fans en collega's. Eén reactie viel bijzonder op: die van ene Min Su Park, een vechter met een omstreden achtergrond in verschillende vechtsporten, waaronder MMA en de traditionele Myanmar sport Lethwei. Volgens Min Su's beweringen heeft hij een Lethwei-record van 3-0 en een totaal MMA-record van 42-37-5, met gevechten over de hele wereld, van Rusland tot Brazilië. Alle vecht records van deze Min Su zou zelfs 87-78-7-1 zijn.

Min Su, die claimt een drievoudig MMA-kampioen te zijn, plaatste een provocerende boodschap op Instagram gericht aan Holzken. In zijn post schreef hij: “Laat je ansjovis lichaam niet zien. Er verandert niets aan het winnen van de vechter Akiyama. Jij bent het echte eten voor mij, vooral jouw stijl.” Hiermee leek Min Su een eerdere confrontatie tussen de twee te refereren, hoewel hierover geen concrete gegevens beschikbaar zijn.

Wie is Min Su Park? Is zijn uitdaging serieus te nemen?

De fans van Nieky Holzken reageerden op de post van Min Su Park, waarbij deze zich afvroegen of deze vechter wel serieus te nemen is en een hatelijke reactie deelt. Er werd al snel gespeculeerd dat Min Su Park mogelijk een onbekende of zelfs verzonnen figuur is die simpelweg publiciteit zoekt door Holzken uit te dagen. Ondanks de grote claims over zijn gevechtscarrière, is er weinig harde informatie beschikbaar over zijn vechtprestaties, en de betrouwbaarheid van zijn beweringen wordt in twijfel getrokken.

Volgens een grondig onderzoek van Vechtsport Info lijkt Min Su Park eerder een wannabe te zijn die met provocaties probeert de aandacht van Holzken en zijn fans te trekken. Het blijft onduidelijk of de uitdaging van Min Su serieus genomen moet worden, of dat hij gewoon probeert te profiteren van Holzken’s bekendheid om zijn eigen naam in de schijnwerpers te zetten. Wie de tegenstander zal worden van Holzken is nog niet bekend, maar zal snel worden aangekondigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws