Nieuwe wending in zaak Jamal Ben Saddik: Vrijspraak of celstraf? Nieuws
Nieuws

Nieuwe wending in zaak Jamal Ben Saddik: Vrijspraak of celstraf?

Nieuwe wending in zaak Jamal Ben Saddik: Vrijspraak of celstraf?

Jamal Ben Saddik (33) de Glory zwaargewicht kickbokser zal morgen te horen krijgen of hij weer op vrije voeten komt. Ben Saddik zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering en mishandeling van een havenarbeider.

Eerder werd de topvechter veroordeeld tot 40 maanden cel maar bleef buiten de gevangenis. Afgelopen week werd Ben Saddik plotseling opgepakt door de Belgische Politie ivm de vermeende ontvoering en mishandeling.

De havenarbeider zou geld van Ben Saddik hebben ontvangen voor hulp bij een drugsuithaling, maar verdween vervolgens met het geld. Ben Saddik zou vervolgens handlangers hebben ingeschakeld om de havenarbeider te vinden en te mishandelen.

Komt Jamal Ben Saddik vrij?

In een nieuwe wending werd de zaak tegen Ben Saddik woensdag uitgesteld tot morgen (vrijdag). Of dit betekent dat er meer bewijzen tegen de kickbokser zijn is niet duidelijk. Twee van zijn vermeende handlangers zijn al gearresteerd, waarvan er één in voorlopige hechtenis zit. Het is dus nog even spannend welk lot Ben Saddik morgen wacht.

Het vermeende slachtoffer, I.B., werd vorig jaar ook al bedreigd door een andere bende in verband met een mislukte drugsuithaling. I.B. ontkent dat hij drugsbendes heeft opgelicht.Kickboksster Jamal Ben Saddik: Vrijheid of cel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws