Onjuistheden in Jamal Ben Saddik Glory-schorsing zaak: 'Misleiding' Nieuws
Nieuws

Onjuistheden in Jamal Ben Saddik Glory-schorsing zaak: 'Misleiding'

Onjuistheden in Jamal Ben Saddik Glory-schorsing zaak: 'Misleiding'

Amsterdam – Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik is door Glory voor 10 maanden geschorst, met terugwerkende kracht. Het nieuws werd al een week geleden gemeld door onze redactie, maar pas gisteren door de grote media opgepikt, wat voor frustratie zorgt in het kamp van Ben Saddik.

Vooral de manier waarop het nieuws is gebracht en de onjuistheden in de berichtgeving storen zijn omgeving.

Onjuiste berichtgeving irriteert management van Ben Saddik

De vertraging in het grote nieuws wekt irritatie op bij de mensen rondom Ben Saddik, die vinden dat de media een kans hebben gemist. "Normaal gesproken springen de grote kranten er meteen op af, maar dit keer lagen ze een week te slapen."

Natuurlijk is het makkelijk om nu, vlak voor een groot Glory-evenement, Jamal in een kwaad daglicht te zetten," zegt een insider uit het kamp van Ben Saddik.

jamal ben saddik

Kritiek op media door verkeerde informatie over witwaszaak

Wat vooral tegen het zere been is van Ben Saddik en zijn management, is dat veel media onjuiste informatie verspreiden. Zo werd er door onder andere het AD foutief bericht over een vermeende witwaszaak waar Ben Saddik bij betrokken zou zijn.

Volgens het management is dit absoluut niet waar, en de kickbokser zelf reageert fel op de berichten. "Vooral de Gazet van Antwerpen slingert allerlei beschuldigingen de lucht in puur voor sensatie," aldus Ben Saddik in een eerdere verklaring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws