Ontevreden Trump belt UFC-vechtbaas: 'uit zware kritiek!' Nieuws
Nieuws

Ontevreden Trump belt UFC-vechtbaas: 'uit zware kritiek!'

Ontevreden Trump belt UFC-vechtbaas: 'uit zware kritiek!'

Donald Trump, de man die altijd in is voor actie, had afgelopen weekend een teleurstellende ervaring. Vanuit zijn privéjet besloot hij UFC-baas Dana White te bellen met een vraag die hem dwarszat: wanneer staat UFC-zwaargewicht kampioen Jon Jones weer in de octagon?

Trump, een bekende fan van de UFC en kooivechten, was namelijk helemaal niet onder de indruk van wat hij net had gezien in de boksring. Voor hem was het veel te langzaam, zeker als je het vergelijkt met de snelle en harde actie van MMA.

Trump baalt van boksen: "Het gaat allemaal zo traag!"

Het was voor het eerst in bijna tien jaar dat Trump weer eens naar een bokswedstrijd keek. Maar in plaats van spannende momenten, zoals hij gewend is van de UFC, vond hij het maar sloom. Hij moest zijn frustratie even kwijt. "Als je eenmaal gewend bent aan MMA-vechten, is boksen echt traag", zei Trump. Het was duidelijk dat hij het spektakel van MMA miste, waar iedere seconde telt en de gevechten alles behalve voorspelbaar zijn.

En tja, als je Trump bent en je bent niet tevreden, wat doe je dan? Je belt gewoon even een vriend om het te bespreken. In dit geval was dat Dana White, de man achter de UFC. Trump wilde weten wanneer hij weer een echt gevecht kon verwachten. Vooral Jon Jones, de zwaargewicht kampioen, trok zijn interesse. Die staat namelijk op het programma voor UFC 309, waar hij op 16 november zijn titel zal verdedigen. En dat is precies wat Trump wilde horen: actie in het vooruitzicht.

Jon Jones verdedigt zijn titel in november

Trump was natuurlijk vooral benieuwd naar het volgende gevecht van Jon Jones. Na het telefoontje met White kreeg hij te horen dat Jones op UFC 309, op 16 november, opnieuw de ring in zal stappen om zijn titel te verdedigen. Dit nieuws was precies wat Trump nodig had. UFC 309 belooft een knaller van een evenement te worden, en het lijkt erop dat Trump nu wel tevreden kan zijn met wat eraan komt.

Het telefoontje laat zien hoe groot Trumps passie voor de vechtsport is. Waar boksen hem teleurstelde, wist hij dat de UFC altijd voor de nodige spanning zorgt. En met Jon Jones op het programma heeft Trump weer iets om naar uit te kijken. Het is duidelijk dat de voormalige president de adrenaline en de intensiteit van MMA mist, en dat hij hunkert naar meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws