'Pleeg zelfmoord!'  UFC-ster McGregor haalt uit naar topbokser Nieuws
Nieuws

'Pleeg zelfmoord!' UFC-ster McGregor haalt uit naar topbokser

'Pleeg zelfmoord!'  UFC-ster McGregor haalt uit naar topbokser

Conor McGregor is woedend op bokser Ryan Garcia na zijn positieve dopingtest. De Ierse vechter eist op sociale media een levenslange schorsing voor Garcia en daagt hem uit om in Ierland te vechten.

McGregor reageerde op Twitter op het nieuws dat Garcia voorafgaand aan zijn overwinning op Devin Haney positief testte op het prestatieverhogende middel ostarine. "Heeft vals gespeeld en werd geperst, levenslange schorsing", schreef McGregor.

"Heeft vals gespeeld en werd geperst, levenslange schorsing"

"Triest om te zien, triest om te zeggen. Verdrietig en een beetje ziek. Kom niet bij me in de buurt als ik je ooit zie, Ryan Garcia. Ik ben eigenlijk verontwaardigd."

Uitdaging aan Garcia en O'Malley

McGregor daagde Garcia niet alleen uit, maar ook UFC-ster Sean O'Malley, die hij ook beschuldigt van dopinggebruik. "Kom knokken hier in Ierland met mij", aldus McGregor. "Ik zal jullie allebei berijden alsof jullie struisvogels zijn. WTF doe je. Waar denk je dat je mee bezig bent? Als ik Haney's vader was, ben je hoe dan ook dood."

McGregor voegde eraan toe: "Wat is er verdomme met je gebeurd, kleine idioot. Houd je hoofd bij elkaar of pleeg zelfmoord."

McGregor verwijdert bericht, maar ophef blijft

McGregor verwijderde zijn bericht al snel, maar screenshots waren al gemaakt. De woede-uitbarsting van de Ierse vechter is opmerkelijk, aangezien hij zelf tijdens zijn herstelproces van een gebroken been volgens critici flink gebruik maakte van prestatieverhogende middelen.

Bovendien keert McGregor binnenkort zelf terug in de vechtkooi tijdens UFC 303.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws