Politie onderzoekt dood kickbokser Mathieu Kongolo Nieuws
Nieuws

Politie onderzoekt dood kickbokser Mathieu Kongolo

Politie onderzoekt dood kickbokser Mathieu Kongolo

Voormalig Benelux-kampioen kickboksen Mathieu Kongolo dinsdagavond dood aangetroffen op straat in Moorsele, een deelgemeente van Wevelgem. Het nieuws werd bevestigd door de burgemeester van Wevelgem, Jan Seynhaeve.

Het parket heeft een onderzoek geopend om de omstandigheden van zijn overlijden te achterhalen. Eerder vandaag werd bekend dat Kongolo was overleden een doodsoorzaak was niet bekend.

Mathieu Kongolo nog levend gezien voor zijn overlijden

Volgens getuigen uit de buurt werd de 38-jarige Kongolo eerder die avond nog levend gezien in Moorsele. Later die nacht werd zijn lichaam gevonden in de Lorkstraat, een nieuwe woonwijk niet ver van zijn appartement.

Het was een buurtbewoner die de hulpdiensten alarmeerde. Ondanks hun pogingen om hem te reanimeren, overleed Kongolo ter plaatse.

Politie onderzoekt dood kickbokser Mathieu Kongolo
Mathieu Kongolo

Onderzoek naar de doodsoorzaak in volle gang

Op woensdagavond gaf het parket een officiële verklaring af waarin ze meldden dat er een wetsdokter was aangesteld. Deze werkte samen met de onderzoeksrechter en het laboratorium om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Een autopsie zal meer duidelijkheid moeten bieden over wat er precies is gebeurd. Het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van Kongolo is in volle gang.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws