Nieuws

Rico Verhoeven heeft handen vol aan Marokkaanse sloper | video

Rico Verhoeven versus Ismael Lazaar bood fans een memorabele confrontatie. Op 20 mei 2017 stonden twee giganten uit de kickbokswereld tegenover elkaar tijdens GLORY 41. Rico Verhoeven, de regerend wereldkampioen zwaargewicht, nam het op tegen de opkomende Marokkaanse vechter Ismael Lazaar in een supergevecht zonder titel op het spel.

Dit evenement beloofde een spektakel te worden voor de duizenden fans die wereldwijd naar Glory Kickboxing keken.

De kracht van Ismael Lazaar tegen de ervaring van Rico Verhoeven

Hoewel Lazaar korter was en een kleiner bereik had, compenseerde hij dit met een indrukwekkende kracht en snelheid. Hij bracht 12 extra pond mee naar de ring, een teken dat hij zijn kracht gebruikte om Rico te intimideren. Verhoeven, die bekend staat als de 'King of Kickboxing', was echter niet onder de indruk. Met een overwinningsreeks van 12 gevechten in GLORY sinds 2013, had hij laten zien waarom hij de onbetwiste kampioen is.

Het gevecht begint met een explosieve energie

Vanaf de eerste bel zette beide vechters alles op alles. Rico hield Lazaar op afstand met zijn lange jabs en probeerde te voorkomen dat Lazaar dicht genoeg kwam om zijn krachtige stoten te landen. Lazaar, aan de andere kant, toonde geen angst en viel Rico zonder aarzeling aan, wetende dat hij moest vechten als de underdog. Het publiek was verdeeld tussen fans van de Marokkaanse vechter en supporters van de Nederlandse kampioen.

Een test van uithoudingsvermogen en strategie

Terwijl het gevecht vorderde, werd duidelijk dat Verhoeven niet alleen op kracht vertrouwde, maar ook op zijn superieure techniek en conditie. Hij bleef Lazaar onder druk zetten, terwijl hij zichzelf beschermde tegen de brute kracht van de Marokkaanse vechter. Ondanks zijn flexibiliteit en vermogen om hoge trappen uit te delen, kon Lazaar de controle van Verhoeven niet doorbreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws