Nieuws

Rico Verhoeven: 'Laatste contract bij Glory, focus op filmcarrière'

Rico Verhoeven, de koning van het kickboksen, heeft weer van zich laten horen. In de podcast "Effe Relativeren" vertelt hij openhartig over zijn ervaringen met grootheden als Mike Tyson en Joe Rogan. Ook deelt hij zijn gedachten over de wet van aantrekkingskracht en zijn dromen buiten de ring, zoals Hollywood. Het is een gesprek waarin Rico niet alleen de vechter laat zien, maar ook de mens erachter.

Zo verteld de Glory kampioen over zijn acteer ambities en dat hij een rol misliep voor een topfilm met Dwayne Johnson beter bekend als The Rock. Ook hoopt de topvechter dat zijn contract bij Glory de laatste is.hij heeft immers meer dan alleen vechten op zijn drukke agenda staan. "Het is niet mijn ambitie tot mijn 38e door te gaan", zegt Verhoeven. Ook komt er een film aan waar hij een hoofdrol in gaat spelen.

Hoe Rico Joe Rogan ontmoette

Rico en Joe Rogan kennen elkaar al een tijdje, maar het was altijd lastig om de agenda’s op elkaar af te stemmen. Maar toen het eenmaal lukte, was het een relaxed gesprek, zoals je van Rico kunt verwachten. “Het voelde gewoon normaal, alsof we gewoon zaten te kletsen,” zegt Rico over zijn tijd bij Joe Rogan in de studio. “Het is net zoals dit hier. Gewoon lekker zitten en praten.”

En het was geen kleine studio waar Joe zijn podcast opnam. Rico beschrijft het als een grote loods met een gym en een hoop auto's, iets wat je niet elke dag ziet. “Het was echt een toffe ervaring. Joe is niet alleen een podcasthost, hij is ook een echte liefhebber van de vechtsport,” voegt Rico toe. Joe zelf traint ook en kan daardoor goed meepraten over wat er allemaal komt kijken bij vechtsporten.

Wat Mike Tyson betekent voor Rico

Het is geen geheim dat Rico Verhoeven groot fan is van Mike Tyson. Tijdens het gesprek werd duidelijk hoeveel respect hij heeft voor de bokslegende. Toch blijft Rico nuchter en gefocust op zijn eigen carrière. “Tyson is een legende, maar ik moet mijn eigen pad volgen,” vertelt hij. Hij gelooft sterk in de kracht van positieve energie. “Als je positief denkt, trek je positiviteit aan. Dat is altijd zo geweest voor mij.”

Deze mindset helpt hem om zijn doelen te bereiken en om te gaan met tegenslagen, iets waar hij in de ring maar ook daarbuiten veel mee te maken heeft gehad.

Hollywood en de wet van aantrekkingskracht

Naast kickboksen heeft Rico ook ambities in Hollywood. Je zou denken dat hij al tevreden is met alles wat hij heeft bereikt, maar de drang om nieuwe dingen te doen blijft. En dat is waar de wet van aantrekkingskracht om de hoek komt kijken. “Het klinkt misschien zweverig, maar ik geloof erin dat als je iets echt wil en je er hard voor werkt, het uiteindelijk ook naar je toe komt,” zegt Rico.

Zijn dromen om in films te spelen zijn nog lang niet uitgedoofd. Sterker nog, hij ziet Hollywood als een nieuwe uitdaging die perfect past bij zijn manier van denken en leven. Rico benadrukt het belang van visualisatie: “Je moet je doelen echt voor je kunnen zien. Dat doe ik niet alleen in de ring, maar ook met alles wat ik buiten de sport wil bereiken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws