🎥 Rico Verhoeven pakt na stoot op de kin brugklasser aan Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven pakt na stoot op de kin brugklasser aan

🎥 Rico Verhoeven pakt na stoot op de kin brugklasser aan

Rico Verhoeven is naast topkickbokser ook nog eens acteur met een aantal rollen achter zich. Voor zijn rol in brugklas waar hij een leraar speelt krijgt hij veel lof ook van de mede acteurs. Maar dat dit betekent niet dat je de kampioen een stoot voor zijn kin kan geven. Dan kan je een pak op je lazer terug verwachten.

Rico Verhoeven, bekend als de onbetwiste kampioen in de wereld van kickboksen, heeft zich de afgelopen jaren ook bewezen als een veelzijdige acteur. Met een aantal rollen op zijn naam, waaronder zijn recente optreden in de populaire serie "Brugklas", heeft Verhoeven niet alleen het respect van zijn fans verdiend, maar ook van zijn medespelers.

In "Brugklas" speelt hij de rol van een leraar, een rol die hem verrassend goed ligt. Zijn medespelers en het publiek zijn vol lof over zijn prestaties, en het lijkt erop dat de topatleet zich net zo goed thuis voelt op de set als in de ring.

De kickbokskampioen voor de klas

Hoewel Verhoeven zich prima staande houdt als leraar, betekent dit niet dat hij zijn gevechtsinstincten heeft laten varen. Tijdens de opnames van "Brugklas" besloot de kickbokskampioen in te grijpen toen twee jonge acteurs een potje boksen aangingen.

Het leek in eerste instantie een onschuldige grap, maar de tieners lieten duidelijk zien dat ze niet de finesse en techniek hadden die nodig is in een echt gevecht.

Onverwachte wending

Rico, die zijn expertise wilde delen en de tieners enkele basistechnieken bijbracht, werd onverwachts geconfronteerd met een tik op zijn kaak. Voor een moment aarzelde de kampioen, maar al snel nam zijn instinct het over.

Hij ging in de aanval en liet zijn aanvaller duidelijk merken dat hij niet zomaar met iedereen kan sollen. Verhoeven werkte de jonge uitdager snel en efficiënt naar de grond, waarbij hij zijn indrukwekkende vaardigheden nogmaals onderstreepte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws