Rico Verhoeven veilt bokshandschoenen voor doodzieke Nordin El Otmani Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven veilt bokshandschoenen voor doodzieke Nordin El Otmani

Rico Verhoeven veilt bokshandschoenen voor doodzieke Nordin El Otmani

Rico Verhoeven veilt zijn speciale bokshandschoenen waarmee hij trainde voor de Grand Prix, om geld op te halen voor Nordin El Otmani. De voormalig kickbokswereldkampioen kampt met een ernstige hersentumor en heeft dringend een dure behandeling in Amerika nodig.

De veiling, die vandaag van start ging en tot 9 juni loopt, biedt fans een unieke kans om deze met beide vechters gesigneerde handschoenen te bemachtigen. Meer dan dat: met je bod steun je El Otmani in zijn strijd tegen kanker.

Doe mee en maak het verschil

Verhoeven, die een diepe connectie met El Otmani en zijn visie op de kickboksport heeft, benadrukt het belang van de veiling: "De basis en het fundament is heel belangrijk en daarom zie je dat hij zoveel talentvolle jongeren de kickboks sport bij brengt. Het is zo mooi wat hij doet met zijn gym en wat hij überhaupt brengt in de community."

Op het moment van schrijven zijn er al bijna achtduizend donaties gedaan, met een totaalbedrag van ruim €191.000. Het uiteindelijke doel is €750.000. Elke donatie, hoe klein ook, telt!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws