'Rico Verhoeven wint Glory Collision 7 titelgevecht': Onverslaanbaar Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven wint Glory Collision 7 titelgevecht': Onverslaanbaar

'Rico Verhoeven wint Glory Collision 7 titelgevecht': Onverslaanbaar

Op 7 december 2024 zal Rico Verhoeven opnieuw zijn Glory-wereldtitel in het zwaargewicht verdedigen tijdens Glory Collision 7 in het GelreDome, Arnhem. De vraag die velen bezighoudt: wie wordt zijn tegenstander? Dat zal bepaald worden op 21 september tijdens Glory 95 in Kroatië, waar Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh tegenover elkaar staan in een eliminatiegevecht om te beslissen wie de kampioen zal uitdagen.

De aankondiging van Verhoeven's titelverdediging heeft voor verdeeldheid gezorgd onder de fans. Terwijl sommigen enthousiast zijn over een mogelijk hernieuwd gevecht met Rigters, zijn anderen sceptischer over de kansen van Rajabzadeh. Beide vechters zullen echter alles op alles zetten om hun kans op het Glory-goud te grijpen.

Fans reageren verdeeld op mogelijke tegenstanders

De mogelijkheid dat Levi Rigters opnieuw de ring in stapt tegen Verhoeven zorgt voor gemengde reacties. Rigters verloor eerder dit jaar in maart van Verhoeven tijdens de Glory Zwaargewicht Grand Prix, maar niet zonder de kampioen even te doen wankelen. Tijdens dat gevecht verraste Rigters Verhoeven met een krachtige spinning backfist, waardoor de kampioen kort van zijn stuk leek. Het incasseringsvermogen van Verhoeven, een van zijn sterkste wapens, stelde hem echter in staat de overwinning binnen te slepen.

Als Rigters op 21 september wint van Bahram Rajabzadeh, staat er opnieuw een interessante rematch op het programma. De grote vraag blijft of Rigters, na het leren van zijn fouten, deze keer beter voorbereid zal zijn om de kampioen te verslaan. Fans vragen zich af of hij opnieuw voor een verrassing kan zorgen.

Aan de andere kant is Bahram Rajabzadeh een onbekendere factor. Hoewel hij een imposant record heeft, is hij geen natuurlijke zwaargewicht. Met een gewicht van 100 kilo en een lengte die aanzienlijk korter is dan Verhoeven, die 122 kilo weegt, lijkt Rajabzadeh voor een bijna onmogelijke taak te staan. De vraag die fans bezighoudt: kan Rajabzadeh een "gelukstreffer" landen zoals Rigters eerder deed, of wordt hij simpelweg overpowered door de dominante kampioen?

De onzekere toekomst van Verhoeven’s uitdagingen

Hoewel de meeste fans verwachten dat Verhoeven ook deze keer als kampioen uit de ring zal stappen, blijven er twijfels over de kwaliteit van zijn tegenstanders. "Rico wint weer de titel, let maar op hij is gewoon te sterk en kan incasseren als geen ander", leest een reactie op internet.

Jamal Ben Saddik, de enige vechter die volgens kenners een serieuze bedreiging vormt voor Verhoeven, is voorlopig buiten beeld. Dit maakt de uitdaging van Rigters of Rajabzadeh een stuk minder gevaarlijk in de ogen van vele fans.

Serieus risico?

Een van de zorgen die bij fans leeft, is de mogelijkheid dat zowel Rigters als Rajabzadeh niet volledig ongeschonden uit hun eliminatiegevecht komen. Het risico op blessures is altijd aanwezig in een gevecht van deze intensiteit. Een onverwachte situatie, zoals gebeurde bij het gevecht tussen Tariq Osaro en Antonio Plazibat in juni 2023, kan opnieuw optreden.

Plazibat, toen de favoriet om Verhoeven uit te dagen, brak zijn arm, wat leidde tot een gevecht tussen Verhoeven en Osaro. Dit gevecht werd door critici als middelmatig bestempeld. Mocht zoiets opnieuw gebeuren, wie zou dan in aanmerking komen om het tegen Verhoeven op te nemen?

Het blijven spannende tijden voor de zwaargewicht divisie van Glory. De komende weken zullen uitwijzen of het Verhoeven vs. Rigters deel twee wordt, of dat Rajabzadeh de wereld zal verrassen met een ongekende prestatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws