Rico Verhoeven zet in december zijn Glory titel op het spel Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven zet in december zijn Glory titel op het spel

Rico Verhoeven zet in december zijn Glory titel op het spel

Rico Verhoeven de Glory zwaargewicht kickbokskampioen gaat 7 december zijn titel verdedigen tijdens GLORY Collision 7. Zijn tegenstander zal Levi Rigters of Bahram Rajabzadeh zijn.

Het GelreDome in Arnhem het decor zijn van GLORY Collision 7, een van de meest verwachte kickboksevenementen van het jaar. De regerende kampioen Rico Verhoeven, zal zijn wereldtitel in het zwaargewicht verdedigen tegen de winnaar van het gevecht tussen Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh. Die op 21 september in Zagreb Kroatië tegenover elkaar staan tijdens GLORY 95.

De 35-jarige Verhoeven is al bijna een decennium ongeslagen in GLORY en heeft een indrukwekkende reeks van negentien opeenvolgende overwinningen behaald. Met zijn 64 overwinningen en 21 knock-outs op zijn naam is hij een legende in de kickbokswereld. Zijn tegenstander voor Collision 7 zal bepaald worden in een vijf ronden durende titel eliminator. Waar Rigters en Rajabzadeh strijden om de kans de kampioen uit te dagen.

Verhoeven keert terug naar Collision 7 om zijn titel te verdedigen

Verhoeven is de onbetwiste kampioen in de zwaargewicht divisie van GLORY en heeft dat eerder dit jaar nogmaals bevestigd door drie top-tien zwaargewichten op één avond te verslaan tijdens de GLORY Heavyweight Grand Prix. Met elf succesvolle titelverdedigingen op zijn naam staat er op 7 december opnieuw een zware test voor hem klaar.

Zijn volgende tegenstander zal beslist worden in Zagreb waar Levi Rigters, momenteel de nummer één van de ranglijst het opneemt tegen Bahram Rajabzadeh een onvoorspelbare en geliefde vechter met een indrukwekkend record. Beide vechters hebben alles te winnen in deze strijd, en de beloning is een kans om het op te nemen tegen een van de beste zwaargewichten in de geschiedenis van het kickboksen.

De weg naar Collision 7: Rigters en Rajabzadeh strijden om de titelkans

Levi Rigters heeft zijn ogen gericht op een rematch met Verhoeven, nadat hij in de finale van de GLORY Grand Prix eerder dit jaar de kampioen bijna uitschakelde met een verbluffende spinning backfist. Hoewel Rigters dat gevecht uiteindelijk verloor, heeft hij sindsdien geen geheim gemaakt van zijn wens om het nog eens op te nemen tegen Verhoeven. Met een record van 18 overwinningen, waarvan 8 via knock-out, is Rigters vastbesloten om deze keer de klus te klaren.

Aan de andere kant heeft Bahram Rajabzadeh een explosief jaar achter de rug in GLORY, met meerdere spectaculaire knock-outs en hoogtepunten. Met een indrukwekkend record van 69 overwinningen en 61 knock-outs, is hij een gevaarlijke en onvoorspelbare tegenstander voor Rigters. Het gevecht tussen de twee belooft een intense strijd te worden, waarbij beide vechters hun zinnen hebben gezet op een kans om Rico Verhoeven van zijn troon te stoten.

Rico Verhoeven: “Ik ben nog steeds de koning”

Rico Verhoeven is vastbesloten om zijn titel te behouden en heeft al duidelijke woorden gesproken over zijn komende uitdaging. “Elke wedstrijd is een test en ik ben hier om te bewijzen waarom ik nog steeds de koning ben,” zei Verhoeven. Hij erkent het gevaar dat zowel Rigters als Rajabzadeh vormen, maar blijft overtuigd van zijn dominantie in de sport.

“Levi sloeg me neer de laatste keer, maar ik won. Hij is gevaarlijk, maar zolang ik aan de top sta, blijft de titel bij mij. Levi heeft potentie, misschien zelfs een toekomstige kampioen, maar niet zolang ik de touwtjes in handen heb. Bahram praat veel en had zijn momenten in het toernooi, maar praatjes vullen geen gaatjes. Als hij Levi verslaat, bewijst hij misschien dat de hype echt is. 21 september zet het toneel, maar 7 december in het GelreDome is waar alles wordt beslist. Collision 7 zal onvergetelijk zijn!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws