Rondje knokken! UFC-ster McGregor gaat los met middengewicht in nieuwe video Nieuws
Nieuws

Rondje knokken! UFC-ster McGregor gaat los met middengewicht in nieuwe video

Rondje knokken! UFC-ster McGregor gaat los met middengewicht in nieuwe video

Conor McGregor blijft zijn training versterken terwijl hij zich klaarmaakt voor een terugkeer naar de UFC-kooi. Een recente video laat zien dat de Ier er flink op los traint met een middengewicht.

In de nieuwste video is McGregor te zien in de kooi op het hoofdkwartier van SBG Ireland. Waar hij tegen een middengewicht (of zelfs een licht zwaargewicht?) aan het sparren is onder het toeziend oog van hoofdcoach John Kavanagh.

Klaar voor comeback

De clip van een minuut laat een verscheidenheid aan McGregor's beroemdste technieken zien, zoals de linker hoge trap die Donald Cerrone tijdens UF 246 knock-out kreeg. Evenals de rechts-links-combo (of in ieder geval een variant daarvan), die Chad Mendes zijn avond verpest jaren geleden toen McGregor zijn allereerste UFC-vedergewicht titel won.

De Ier is uitgeschakeld sinds hij in de zomer van vorig jaar een gebroken linkerbeen opliep. Maar na een lange herstelperiode lijkt hij bijna volledig fit te zijn, te oordelen naar het videobewijs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws