Schokkend! Jiu Jitsu coach gearresteerd na gewelddadige aanval op event Nieuws
Nieuws

Schokkend! Jiu Jitsu coach gearresteerd na gewelddadige aanval op event

Schokkend! Jiu Jitsu coach gearresteerd na gewelddadige aanval op event

Tijdens het afgelopen weekend vond een gewelddadig incident plaats op het ADCC Jiu Jitsu evenement in Dallas, Texas. Vince Barbosa en zijn coach Kieran Kichuk raakten betrokken bij een aanval op de Mohler MMA blauweband, Jerhett Lee.

De situatie escaleerde snel, wat leidde tot de arrestatie van Kichuk door de politie van Dallas wegens mishandeling met lichamelijk letsel tot gevolg.

De Wedstrijd tussen Jerhett Lee en Vince Barbosa

Jerhett Lee wist zijn Jiu Jitsu wedstrijd tegen Vince Barbosa te winnen door te voorkomen dat Barbosa punten verdiende voor het innemen van zijn rug. Toen de tijd om was en Barbosa de wedstrijd had verloren, sprong hij op en ging op Lee's rug staan.

In een opwelling van woede rende Lee naar Barbosa toe. In het heetst van de strijd kwam Barbosa's coach, Kieran Kichuk, naar voren en gaf Lee een harde stoot.

Reactie van ADCC Promotor Mohammad Jassim

Mohammad Jassim, promotor van het ADCC evenement, gaf zijn reactie op het incident: "Een atleet wordt boos, zijn tegenstander gaat naar een surfboard en stapt na de wedstrijd op zijn rug, hij staat op en komt in zijn gezicht en krijgt een gemene klap van de teamgenoot," zei Jassim.

"De aanvaller probeerde te vluchten maar werd achtervolgd. De politie kwam, arrestaties werden verricht en het slachtoffer is van plan om aangifte te doen. Ik heb kort gesproken met alle drie de partijen en zal deze week in detail met hen praten. Schorsingen en/of verbanningen zullen binnenkort worden ingevoerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws