Ster infuencer IShowSpeed uitgeschakeld door kickbokser: 'Vechtmachine' Nieuws
Nieuws

Ster infuencer IShowSpeed uitgeschakeld door kickbokser: 'Vechtmachine'

Ster infuencer IShowSpeed uitgeschakeld door kickbokser: 'Vechtmachine'

IShowSpeed stapte een Thaise kickboksschool binnen tijdens een livestream en daagde de beste vechter uit om zijn krachten te meten. Dit liep niet geheel volgens plan. En voor hij het wist lag IShowSpeed kermend op het canvas na een felle trap.

De Amerikaanse YouTube-ster en influencer IShowSpeed bekend om zijn energieke en soms chaotische persoonlijkheid heeft heeft weer wat stof doen opwaaien. Tijdens een trip naar Thailand besloot hij spontaan een Thaise kickboksschool binnen te lopen en een van de beste vechters daar uit te dagen.

Met meer dan 29 miljoen volgers op zijn YouTube-kanaal staat IShowSpeed echte naam Darren Watkins Jr., bekend om zijn impulsieve acties en over-the-top reacties tijdens zijn livestreams. Dit keer besloot de populaire influencer zijn volgers te trakteren op een gewaagd maar gevaarlijk avontuur in de wereld van het Muay Thai.

IShowSpeed negeert waarschuwingen en stapt kickboksschool binnen

Tijdens zijn verblijf in Thailand leek het IShowSpeed een goed idee om de sportieve uitdaging van zijn leven aan te gaan. In een typisch brutale actie, stapte hij zonder aarzeling een Thaise kickboksschool binnen en daagde een van de meest gevreesde vechters van het land uit. Ondanks de waarschuwingen van zijn manager dat deze kickboksers bekendstaan om hun brute kracht en technische vaardigheden, hield Speed vol dat hij het aankon.

“Ik ben ook een vechtmachine,” riep IShowSpeed uit, vol zelfvertrouwen terwijl hij zich voorbereidde op wat velen zagen als een kansloze onderneming. Zijn manager, die hem probeerde te behoeden voor een mogelijke vernedering, werd genegeerd terwijl Speed vastbesloten was om zijn volgers te vermaken met deze gevaarlijke stunt.

De opkomst van IShowSpeed tot internetfenomeen

IShowSpeed, geboren als Darren Watkins Jr. op 21 januari 2005, begon zijn carrière als contentmaker in 2016-2017, maar zijn populariteit explodeerde pas echt in 2021. Vooral zijn FIFA-streams en zijn komische, soms chaotische interacties met fans maakten hem razend populair. Zijn YouTube-kanaal trekt dagelijks miljoenen kijkers, die vooral genieten van zijn onvoorspelbare gedrag en uitbundige reacties.

Naast zijn gaming-activiteiten heeft IShowSpeed ook muziek uitgebracht, waaronder nummers als "Shake," die miljoenen keren zijn gestreamd. Toch heeft zijn gedrag hem soms in de problemen gebracht. Zo werd hij tijdelijk verbannen van Twitch vanwege zijn controversiële uitbarstingen. Ondanks deze tegenslagen blijft hij enorm populair, vooral bij een jonger publiek dat zich aangetrokken voelt tot zijn energieke en gedurfde persoonlijkheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws