Succesvolle comeback voor Nordine Mahieddine bij Glory 95 Nieuws
Nieuws

Succesvolle comeback voor Nordine Mahieddine bij Glory 95

Succesvolle comeback voor Nordine Mahieddine bij Glory 95

ZAGREB – Na een jaar afwezigheid maakte Nordine Mahieddine vanavond zijn terugkeer in de ring tijdens Glory 95 in Zagreb. De Frans-Algerijnse vechter, die in Nederland traint bij SB Gym, stond tegenover de Kroaat Nikola Filipovic in een gevecht dat eindigde met een nipte overwinning voor Mahieddine.

Mahieddine had voor het laatst gevochten tijdens Glory 88 in Parijs, waar hij indruk maakte door Abdarhmane Coulibaly te verslaan met een verwoestende high kick. Na die overwinning bleef het echter een tijd stil rond de kickbokser, die buiten de ring werd gehouden. Zijn terugkeer in Zagreb was daarom een moment waar veel fans naar uitkeken, en Mahieddine liet meteen zien dat hij sterker terug wilde komen.

Langverwachte terugkeer na indrukwekkende winst in Parijs

De eerste ronde tegen Filipovic verliep rustig, met veel aftasten van beide kanten. Mahieddine had het zichtbaar moeilijk en ging zelfs een keer naar het canvas, maar wist zich te herpakken. In de tweede ronde kwam hij beter in zijn ritme en nam de controle over het gevecht. Filipovic kreeg in de slotfase van de ronde een paar stevige stoten te verwerken, maar bleef overeind.

Gevecht eindigt in split decision

In de derde ronde werd het voor beide vechters duidelijk een kwestie van uithoudingsvermogen. Beiden waren zichtbaar uitgeput, maar ondanks hun inspanningen kon geen van de twee een knock-out forceren. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door de jury, die na een afmattende strijd een split decision gaf in het voordeel van Mahieddine.

Met deze overwinning heeft Mahieddine zijn comeback succesvol gemaakt en bewezen dat hij ondanks zijn lange afwezigheid nog steeds een kracht is om rekening mee te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws