Nieuws

Superlek in gevaar? Topvechter Haggerty onthult snode plannen

Jonathan Haggerty, de huidige ONE Championship bantamgewicht Muay Thai-kampioen, is volledig gefocust op zijn aankomende titelverdediging tegen Superlek deze vrijdag. In aanloop naar het gevecht op ONE 168 in Denver, Colorado, heeft Haggerty zich voorbereid door wekenlang te acclimatiseren in de "Mile High City".

Terwijl Superlek pas net is gearriveerd, heeft Haggerty hard getraind in de hoge lucht van Denver. Volgens hem is hij in topvorm, klaar om een statement te maken voor de Amerikaanse fans. “We zijn er klaar voor. We laten niets aan het toeval over,” benadrukt Haggerty.

Acclimatiseren en trainingsintensiteit spelen een cruciale rol

Hoewel Haggerty zich al weken aan het voorbereiden is in de hoogte van Denver, twijfelt hij of Superlek voldoende tijd heeft gehad om zich aan te passen aan de omstandigheden. Hij beschrijft zijn eigen ervaring: "De eerste dagen waren zwaar, zelfs het slaan op de pads voelde als een uitdaging." Desondanks blijft Haggerty vastberaden: “We zijn klaar, of hij dat nu is of niet, dat maakt voor ons niet uit.” Zijn trainingsroutine, die bestaat uit intensieve rondes en weerstandsoefeningen, is ontworpen om hem klaar te stomen voor elk scenario in de ring.

Haggerty wil geen excuses: “Superlek moet in topvorm zijn”

Hoewel er geruchten zijn over de fysieke gesteldheid van Superlek, hoopt Haggerty dat zijn tegenstander op zijn best zal zijn. “Als ik hem versla, wil ik geen excuses horen. Ik wil dat hij in topvorm is, zodat mijn overwinning alleen maar meer betekent.” Haggerty respecteert Superlek enorm en erkent dat het een eer zal zijn om tegen hem te vechten. Hij ziet dit gevecht als een kans om zijn naam verder te vestigen in de wereld van Muay Thai.

Vooruitblikken op de toekomst: Meer dan alleen Muay Thai?

Haggerty kijkt al verder dan het gevecht tegen Superlek. Als hij wint, is hij van plan om ook actief te blijven in de kickbokswereld. “Ik wil de kickboksklasse niet op pauze zetten, want ik heb beide titels. Nico is nummer één in kickboksen, en hij verdient ook een gevecht.” Haggerty heeft zelfs het idee van een overstap naar MMA of het veroveren van een nieuwe kickbokstitel in een hogere gewichtsklasse niet uitgesloten.

Een boodschap voor de fans: Haggerty is klaar voor de strijd

Met nog maar enkele dagen te gaan tot het gevecht, geeft Haggerty een duidelijke boodschap af aan zijn tegenstander en zijn fans: “Ik ben 100% klaar. Dit wordt een show die je niet wilt missen.” Zijn plan voor de wedstrijd is simpel: “Ik ga voor de knock-out.” Hoewel Superlek een geduchte tegenstander is, gelooft Haggerty dat er voor alles een eerste keer is, zelfs voor het knock-out slaan van een kampioen als Superlek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws